Vyhlášení výsledků 7. kola fan povídek - Ice & Fire

upraveno 5. května 2014 v Povídky
2

Komentáře

• @Baron Keby len v siestom a keby len tak neskodne :twisted:
  • @Hildegarda Tak když teď něco napíšeš, alespoň to budu moci napravit a přečíst si něco dalšího od tebe :-)
  • upraveno 8. května 2014
    @Baron @Michelle Vy ste sa tu na mna spikli :)
    Esteze slovo robi MUZA a nie zenu :twisted:
  • @Hildegarda Žádné výmluvy, už se s tebou počítá :-)
  • @Hildegarda oba počítáme ;-)
  • Hilda to ještě neví, ale v příštím kole bude vyhlášena speciální kategorie "Nejlépe slovensky píšící autor". 8-)
  • upraveno 9. května 2014
    @heavy_head @Jay
    Kuš!
    Ale ak by bola takato kategoria, tak by som konecne vyhrala - inu moznost na vyhru v takejto konkurencii nevidim :3eyed: :-k :-)
  • Koukám, že Hildě budeme muset zaplatit autorský honorář :D Hej, já už taky budu psát jenom za poplatek, nebo vůbec (takže vůbec), na srandičky zdarma už jsem stará 8-)
    @svoa00 honorar by mi mohol, kedze tento ************* stat mi oznamil, ze mi nezapocita posledneho 2 a pol roka do dochodku :evil:
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 9. května 2014
    @svoa00 Přečetl jsem si od tebe pár těch pohádkových povídek a musím říct že píšeš skvěle, určitě toho přečtu po maturitě víc, ale teď na to nemám čas :-( (ale jsem chudý student, takže s tím honorářem to moc růžově nevidím ;-) )

@Hildegarda Ať žije Slovensko. Jak můžou jen tak nezapočítat dva a půl roku po které jsi řádně zaměstnaná?
    @Everett_Young Vy mi lichotíte, pane :-D Řekla bych, že jsem průměrná a jenom jsem něco málo co se týče řemesla odkoukala od svých oblíbenců Bradburyho, Poea nebo Stephena Kinga. Každopádně je to jenom občasný koníček a před tímhle kolem jsem nic nepsala asi rok a půl. I v tomhle kole jsem povídku rychle dokončila a poslala, když to poslední den vypadalo, že bude sakra málo příspěvků, protože se mi zas tak nelíbila. U příštího kola bude záležet jenom na námětu, jestli se k něčemu dokopu.

@Hildegarda Co se stalo? :-s
  • @Hildegarda Copak? Mateřská/rodičovská se nepočítá? 8-O

@svoa00 A která byla vlastně tvoje?
  • @brbr Sansa, Willas a jejich manželství za všechny prachy :twisted:
  • @svoa00 Pohádky se špatným koncem =D
  • @svoa00 Neboj se nic, v případě potřeby i pro tebe vyhlásíme speciální kategorii. Jakou bys chtěla? :-)

Jay dostane "Nejlepší povídka mimo témata." =D
  • @heavy_head: To zas néééé,... pod nějaké téma to vždycky schovám (ačkoli fakt je, že základní kostru děje mívám často už před vydáním témat) :o)
    Většinou však to co píšu nevybočuje tématem ale formou... (světa div se ona i ta v těch Windigs měla příběh a myslím, že i ve shodě s tématem...)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Montezuma3: Tak to abych si našel nějaký pěkný ručník, prý je tam teplo jako v sauně.
  • @svoa00 Válka Roseových v Západozemí :-) (ale mám takový nejistý pocit, že tak už ji nazval někdo přede mnou).
  • Dobře, tak "Jayova speciální cena - Mimo všechny kategorie."
    Lepší? =D
  • @Montezuma3 Spíš bych brala téma Zabijte svého "mazlíčka" :D Nebo naopak něco, co by mě vyloženě donutilo napsal happy end.

@brbr Řekl a není to náhoda. Ale o manželích, co jsou na nože, napsal povídku třeba i Ray Bradbury, i když tam je na konci určité smíření. Válka Roseových není jediná s tímhle námětem.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Gratulace vítězům, čest poraženým a útěchu tomu poslednímu (tedy mně). :-D
  • Jinak ještě jednou všem moc děkuji, podtácky mi přišli a jsou pecka.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Mohl bych také poprosit o výsledek mé povídky, zda dostala alespoň nějaký bod? :-)
  • JayJay
    upraveno 15. května 2014
    @Riokai: Já nevím, proč se nedodávaj kompletní výsledky... škoda
    ...Teda tuším, že jednou se někdo vyjádřil na téma "Nejlepší povídka nebyla od začátku jistá, zato nejhorší určitě..." a asi se přebrala taková ta politická korektnost... ale na vyžádání odpověď asi dostaneš... a o tom, že tam nějaký ten bod bude bych nepochyboval.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jak je to s tématy na příští kolo? Bude na něj zase tolik času jako na toto kolo?
  • @Jay Celkové výsledky nejsou zveřejněny proto, aby to autorům, kteří se neumístí na čelních příčkách, nebylo líto a neměli tendence se hroutit a končit se psaním. :-)

@Montezuma3 Témata budou vyhlášena ještě letos, je dokonce dost pravděpodobné, že už v průběhu května. A viděl bych to na dva měsíce, s možný odkladem pro opozdilce, aby se zas nemohli vymlouvat, že to nestihli, protože nestíhají. ;-)
  • @heavy_head: No dyť to píšu, že to bylo na to konto "Zato tahle povídka byla v podstatě jasnej propadák..." :o). (A jako kupodivu to tehdá nebyla nějaká z těch mých ulítlostí)...

Mimochodem, nechceš třeba tu kategorii nazvat třeba "Nejlepší Jayova povídka osmého kola"?
    (Jojojo... to jsem zvědavý, kdo ji vyhraje... :o) A ještě pořádně napínat vyhlášení vítěze... :o))
  • @Jay Nějaké nové kategorie vyhlášeny budou, ale jestli to bude zrovna ta tvoje, o tom mám silné pochybnosti. =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.