Tak Bartoška musela být v bulváru i na Slovensku, však to byla popina první kategorie v ČSSR :-) Nebudu tady plýtvat svým sarkasmem, to už jsem se vyřádil na sociálních sítích. Jen mě fascinuje že když umře nějaká smažka (Whitney Houston, která padne hubou do hromady kokainu, Kurt Cobain co si prožene kulku hlavou, Jim Morrison,...), tak jsou pak všichni děsně překvapený že se něco podobnýho stane.. Hlavně ty dvě hovada Rychtář s Macurou už se stihli poprat a teď půjdou o žebrácký holi, když nebudou moc parazitovat, ale tak ještě si to užijou než Ivet vychladne.
Teď jsem se vlastně přiznal jakej mám přehled v českým trapno-šou-byznysu :D ale kdo je Ornela Štiková fakt nevim.. SAKRA! znám jméno :D:D
A abych nebyl offtopic, přikládám odkaz na mé oblíbené stránky, nechť v nich najdete tolik uspokojení jako já! (myšleno uspokojení rozverné nikoliv perverzní :D )
V první řadě bych chtěl upozornit že to co bude následovat je tak černé, že by to mohlo sbírat bavlnu. Takže kdo to nesnese tak ať ani nečte a nekomentuje. A přes to nejede vlak.!
"Chtěl jsem Ivetce říct skoč mi pro pivo. Ale ani mě nenechala domluvit, ženská bláznivá." - Rychtář
Českého slavíka Mattoni v kategorii Skokan roku za rok 2014 získává Iveta Bartošová za hit Ku Praze uhání vlak.
Iveta Bartošová se ve své další seriálové roli blýskne coby mazadlo na koleje v seriálu Mašinka Tomáš.
Media zveřejnila, že ztráty na lokomotivě jsou větší než na životech. Jako bychom to již nevěděli.
"Je to malý krůček pro člověka ale velký skok pro lidstvo." - Iveta Bartošová
Iveta si vyzkouší vysokoškolský život na kolejích. A pěkně to tam rozjela hned první den. Stejně jako většina studentů byla na kaši už o půl dvanácté!
Komentáře
Hlavně ty dvě hovada Rychtář s Macurou už se stihli poprat a teď půjdou o žebrácký holi, když nebudou moc parazitovat, ale tak ještě si to užijou než Ivet vychladne.
Teď jsem se vlastně přiznal jakej mám přehled v českým trapno-šou-byznysu :D ale kdo je Ornela Štiková fakt nevim.. SAKRA! znám jméno :D :D
http://awkwardfamilyphotos.com/
"Chtěl jsem Ivetce říct skoč mi pro pivo. Ale ani mě nenechala domluvit, ženská bláznivá." - Rychtář
Českého slavíka Mattoni v kategorii Skokan roku za rok 2014 získává Iveta Bartošová za hit Ku Praze uhání vlak.
Iveta Bartošová se ve své další seriálové roli blýskne coby mazadlo na koleje v seriálu Mašinka Tomáš.
Media zveřejnila, že ztráty na lokomotivě jsou větší než na životech. Jako bychom to již nevěděli.
"Je to malý krůček pro člověka ale velký skok pro lidstvo." - Iveta Bartošová
Iveta si vyzkouší vysokoškolský život na kolejích. A pěkně to tam rozjela hned první den. Stejně jako většina studentů byla na kaši už o půl dvanácté!
Iveta už dříve proklamovala že letos vydá novou desku, nikdo však nečekal že bude mramorová..
Violets are blue,
Wolololo,
Roses are blue.
neviem či to patrí tu ale mne to úsmev na tvári vyčarilo :)