@MissUtahraptor Od tohohle by se měl odvíjet ten retardovaný spin-off kterým chtějí přitáhnout další diváky. Už podle popisu jsem si řekl že to bude hrozná kravina.
@MissUtahraptor Meg to má sice asi spočítané, ale Lucifer jistě mrtvý není, je zavřený v kleci a upřímně bych se moc smál kdyby v rámci poražení Metatrona osvobodili Lucifera a on se stal vládcem nebe =D Gabriel je taky bezva postava. To mrknutí na Castiela v minulém dílu vypadalo nadějně :-)
@Everett_Young Lucifer sice mrtvý není, ale jeho vypuštěním by si to snad zkomplikovali ještě bilionkrát víc, než to je teď- a přece jenom- máme slíbenou jen jednu další řadu... :(
@MissUtahraptor Pokud vím tak ředitel stanice CW řekl že pokud jde o něj tak supernatural může klidně běžet donekonečna pokud bude mít sledovanost, takže na nějakou uzavřenou dějovou linku bych nespoléhal. Nejspíš to opět skončí tak že A) úplně to podělají a budou mít dalšího horšího nepřítele nebo B) jeden z nich umře a druhý bude žít normální život dokud se ten první nevrátí. Takhle to končí pokaždé, už si ani nedovedu představit co jiného by mohli vymyslet =D
@Everett_Young Já to zatím viděla spíš jako a.) kvalita rapidně klesne a všichni fanoušci budou tak nasraní, že se ještě za dvacet let bude říkat "Snad ten seriál zruší, než se z něj stane druhý Supernatural." b.) Hercům to začne lézt krkem natolik, že s tím jeden/J2/všichni seknou a seriál půjde do kytek buď přímo nebo dle scénáře a.) :anxious: Ale já jsem holt životní "optimista"... =D Pokud bude slušná zápletka, klidně bych se vydržela dívat do nekonečna i když Tvé B) se mi nezamlouvá a A) už je ohrané- chtělo by to něco jako krok stranou, ne "tenhle byl zlý, vytáhnem horšího"... :-k
@Everett_Young Ono už teď je to někde úplně jinde, než začátek. Jak teď znovu koukám na první sérii, ty rozdíly přímo tlučou do očí. Ztráta lehkosti, menší samostatnost dílů, víc dojáků a větší vážnost (Což se dá alespoň částečně omluvit vývojem postav a všemi těmi sračkami, kterými je tvůrci za těch 8+ sérií protáhli...). :-k Dost mi dělá starost, že tenhle trend nejde udržet do nekonečna- proto (radši) nevěřím, že se po desáté bude pokračovat a napůl doufám, že dostaneme nějaké uspokojivé zakončení. :-|
@MissUtahraptor No jednoducho babička k pohledání :D A deti prestanú používať čiarky a tak namiesto ,,Let's eat, Grandma." za tebou pôjdu s "Let's eat Grandma!"
@Everett_Young Já jsem měla pocit, že to Abraham udělal schválně (jestli Mary ne, tak on určitě :-)). A musím uznat, že to ty báby udělaly velmi dobře, byly úžasně sehrané (na to, že to byla improvizace).
Včera jsem dala první díl Penny Dreadful a můžu jenom doporučit všem milovníkům hororu. Natočené je to krásně a občas bylo tak akorát nepříjemné obrazovku sledovat. Jenom doufám, že tvůrci zůstanou dostatečně sví, když už pracují s provařenými dějovými prvky. A ten konec... už jsem si pomalu začínala myslet, že je to doktorův milenec, když se na něj díval tak dojatě =D
Tak úvod prvej série bol celkom pomalý a záver nebol taký zaujímavý ako u druhej série. Ale moja najobľúbenejšia časť vôbec je tá v ktorej sa Ragnar stal Earlom/Jarlom. Celkovo si ale myslím že druhá séria je zaujímavejšia/lepšia.
Některé věci vysvětlí později, některé ne. Předchozí "film" (on je to ve skutečnosti původně seriál o 5minutových epizodách slepený do délky filmu) ke sledování nových Clone Wars nepotřebuješ. Ale za podívání stojí. Já Clone Wars opustila na začátku 5. série, kde to začalo být už hodně blbé a hodně dětské. Ahsoka a Padmé tam byly až moc, Anakin a Obi-Wan moc málo. A příliš mnoho Jar Jara... Taky mě dost štvalo, že v něčem popírají nebo nerespektují hlavní filmy.
Komentáře
Kdyby měli celý seriál... Pekelně božská komedie... =D
:anxious:
Ale já jsem holt životní "optimista"... =D
Pokud bude slušná zápletka, klidně bych se vydržela dívat do nekonečna i když Tvé B) se mi nezamlouvá a A) už je ohrané- chtělo by to něco jako krok stranou, ne "tenhle byl zlý, vytáhnem horšího"... :-k
Dost mi dělá starost, že tenhle trend nejde udržet do nekonečna- proto (radši) nevěřím, že se po desáté bude pokračovat a napůl doufám, že dostaneme nějaké uspokojivé zakončení. :-|
A deti prestanú používať čiarky a tak namiesto ,,Let's eat, Grandma." za tebou pôjdu s "Let's eat Grandma!"
A jak to vidíte v porovnání s první sérií? Která byla lepší?
Já Clone Wars opustila na začátku 5. série, kde to začalo být už hodně blbé a hodně dětské. Ahsoka a Padmé tam byly až moc, Anakin a Obi-Wan moc málo. A příliš mnoho Jar Jara... Taky mě dost štvalo, že v něčem popírají nebo nerespektují hlavní filmy.