Hrozné....nuda a zase nuda. Kromě Kings Landing. Pachatelé královraždy se sami napráskali (ve světě asoiaf by se jim to zajisté vymstilo). Ztvárnění Jiných se mi nelíbí už od začátku. No a ten konec byl vyloženě propal. V jednu chvíli jsem se bál, že to skončí jako poslední Indiana Jones a z Jiných se vyklubou emzáci....
@sveva Vztah Mel a Standy není potvrzený ani od GRRM, navíc Mel říkala Davosovi něco v tom smyslu že Stannisova pýcha převažuje jeho víru když jí Davos řekl že to byl Stannisův stín. Nejspíše to byl stín Devanův, ten je do Mel zamilovaný :-)
no tak obecne se ukazuje a tenhle dil to jasne potvrdil a je to taky logicke, ze to co si ctenar domysli a je takove rozporuplne a neni napsane a jasne recene nakonec v serialu je receno totalne jasne i pro blbce :D (viz kdo zabil Joffreho)
Ale po dnesni epizode si rikam, ze postupne rekneme, ze v 5. rade mozna zacne dochazet na momenty, o kterych knizka bude mluvit az treba ve Vichrech a oni treba jeste nevyjdou :D takze nemala obava :)
Jinak to co tam je momentalne je proste jasny usmerneni spekulaci a je to hlavne kvuli lidem co nectou... ale zajimavej je ten Lock tam tusim nejakou zajimavou zapletku co nam to jeste trochu natahne :) a zajimalo by me jestli se tam objevi uz konecne "Muz z cernou rukou" to je muj velkej favorit na velke prekvapko, ale jestli tam nebude tak to znamena, ze v knizce nic neznamena a zadny prekvapko nebude...
Btw co jako lidi cekate, ze se ten dej projede raz dva tri nazdar a je hotovo? jasne ze to natahujou... a vy jste cetli knizku a stezujete si, ze se neco natahuje WTF? :D
Po Jonově "Když jsi mi řekl, že Bran..." jsem sice začala hudrovat, ale linka v Krastrově pevnosti a okolo mě tak strhla (bavilo mě, že nevím, co bude dál), že jsem jim to nakonec prominula. Stejně si ale neodpustím jedno rýpnutí: ten černý megahadr s naprosto přesným vyobrazením tříhlavého draka vzali Meerenští otroci jako kde? Vzor vyhledali v kronikách a tajně vyšili během mordování pánů? :D Ale to je jen takový vtip.
@M1on S dvěma meči teoreticky bojovat lze, ale vyžaduje to hodně soustředění a cviku. Mnohem víc než na meč a štít. Nicméně to co tam předváděli mělo k něčemu takovému dost daleko.
Komentáře
Ale po dnesni epizode si rikam, ze postupne rekneme, ze v 5. rade mozna zacne dochazet na momenty, o kterych knizka bude mluvit az treba ve Vichrech a oni treba jeste nevyjdou :D takze nemala obava :)
Jinak to co tam je momentalne je proste jasny usmerneni spekulaci a je to hlavne kvuli lidem co nectou... ale zajimavej je ten Lock tam tusim nejakou zajimavou zapletku co nam to jeste trochu natahne :) a zajimalo by me jestli se tam objevi uz konecne "Muz z cernou rukou" to je muj velkej favorit na velke prekvapko, ale jestli tam nebude tak to znamena, ze v knizce nic neznamena a zadny prekvapko nebude...
Btw co jako lidi cekate, ze se ten dej projede raz dva tri nazdar a je hotovo? jasne ze to natahujou... a vy jste cetli knizku a stezujete si, ze se neco natahuje WTF? :D
Stejně si ale neodpustím jedno rýpnutí: ten černý megahadr s naprosto přesným vyobrazením tříhlavého draka vzali Meerenští otroci jako kde? Vzor vyhledali v kronikách a tajně vyšili během mordování pánů? :D Ale to je jen takový vtip.