@M1on: Ty si z toho děláš legraci, ale já se nedávno vyslechl něco ve stylu "Ty vlasy si nebarvím, jen je holt nemám tak vyšisovaný od sluníčka co dřepím dlouhé dny v kanclu"...
V seriálu je má o něco blonďatější než na té fotce. Ale echt blonďák nebyl už od první řady.
Možná by se tady někde hodilo upozornění, že čtenáři, co si nechtějí spoilovat budoucí děj (asi??), by na dnešní epizodu neměli koukat, minimálně na pár posledních minut. :other:
@M1on Záleží na úhlu pohledu, jsou lidi, kteří nechtějí dopředu nic vědět a berou to jako spoiler. Bude se to asi stávat čím dál častěji... já už jsem se s tím jakž takž smířila (radši budu koukat na seriál, než abych si někde na netu náhodou přečetla, co se stane), i když nadšená z toho teda nejsem.
Jinak ta scéna samotná byla skvělá, správnej WTF moment na konec.
Dil dost nudnej :( branovu linku nevim proc debilne protahujou. By me zajimalo jak se z tohohle vyhrabe... asi se bude muset potkat s Jonem. Locke v nocni hlidce taky nevim co ma za ucel... na bilejch chodcich nic prekvapivyho, jenom zbytecne dlouha a naprosto nenapinava scena. Jinak vpohode, ale nic svetobornyho. Snad bude pristi dil lepsi ;)
takže bílí chodci jsou magií proměnění lidé, zajímavé ... Ta scéna mi přišla napínavá hodně, těšila jsem se, jestli uvidím něco ze života bílých chodců a viděla. Spokojenost.
Komentáře
Možná by se tady někde hodilo upozornění, že čtenáři, co si nechtějí spoilovat budoucí děj (asi??), by na dnešní epizodu neměli koukat, minimálně na pár posledních minut. :other:
Jinak ta scéna samotná byla skvělá, správnej WTF moment na konec.
Ta scéna mi přišla napínavá hodně, těšila jsem se, jestli uvidím něco ze života bílých chodců a viděla. Spokojenost.