Hodnocení povídek 7. kola - Ice & Fire

upraveno 12. března 2014 v Povídky
2

Komentáře

• Tak, obodováno. Nejhorší bylo, když jsem tak nějak přerozdělila 29 bodů a přemýšlela, komu přidat ten poslední (škoda ho nedat) :D
  • @CervenKa Takže další hrdina to má už za sebou:-)
  • Tak, já už mám taky odhlasováno. Potvrzuji, že bodů je málo :-D Rozdělování bylo kruté, ale nakonec mi to přece jen vyšlo :-)
  • Tak kostky jsou vrženy, v tomto případě spíš body...
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Hotovo, rozdáno. Nechť se vítěz hřeje na výsluní. :-)
  • No tak a je to rozdáno :D Ať vyhraje ten nejlepší.
  • Fíha. Vlastně už jen do středy, co?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Je to tak. Letí to.
  • Sakra. Už zase nestíhám! Ale tentokrát to dám, nebojte. ;-)
  • @sveva Musíš se vybičovat. ;-)
    A jak je na tom @Nevada?
    Ta už má svou hlídkovskou povinnost dávno za sebou...
  • No, dnes jsem před koncem hlasování naposledy u netu, takže jsem to poslal a mám povinnost hlasování za sebou.
    Jelikož se tohle kolo sešlo několik opravdu moc moc moc dobrých povídek, tak jsem se v bodování soustředil na ně a abych je opravdu vypíchnul, tak jsem některé (asi třetinu) povídky nechal bez bodu a nakonec ani nerozdal všechny body... Tak mě snad autoři neukamenují - třeba jsem jen jejich povídku četl ve špatnou dobu, špatném rozpoložení, nebo tak něco.
    Každopádně toto kolo mi přišlo asi jako nejsilnější z těch, které jsem četl... a ostatně s číslem 7 si to více než zasloužilo...
    Budeme tedy pozítří hlasování uzavírat, nebo tradičně někdo nestíhá (a nemá toho už moc)? ;)
  • Zeptej se Hildy. =D
    No dyť.
  • Je to do středeční půlnoci? To bych měla stihnout :-)
  • @Nevada Este ma cakaju nejake 4. To dam ;)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. dubna 2014
    u mne ještě 3 8-)
  • Bylo to těžké, protože bodů bylo málo a dobrých povídek hodně, naštěstí. ;-)
    Téma "...a jak to bylo dál?" by se docela šiklo i v dalším kole.
  • Musim suhlasit s viacerymi, ze toto kolo bolo jedno z najlepsich. Nabuduce radsej tiez neprispejem :).
    Dakujem autorom za skvele kratochvile pri kocikovani a drzim palce, nech nik nie je zklamany z bodovania, ale nech to kazdeho povzbudi k este lepsim vykonom.
    Trufam si tvrdit, ze pre par poviedok by ani Cena Karla Capka alebo Cena Fantazie nemusela byt nesplnenym snom...
  • Uff, zvládla jsem to. Ale to rozhodování bylo sakra těžké.
  • @brbr Tak ja mam este skoro tri hodiny :anxious:
  • @Hildegarda Na čtení nebo udělování bodů? To druhé je o dost těžší.
  • @brbr Tak uz len pol jednej poviedky a bodovanie. To dam, deturence uz drichmu :)
  • Dvě a půl hodiny a ještě mi chybí přečíst čtyři povídky... to dám. :-)
    Jen v klidu, formulář zůstane otevřený minimálně do zítřejšího odpoledne.
  • Teda, ten kdo vymyslel, že se bude rozdávat jen 30 bodů, by zasloužil pořádnej štulec za ucho. :twisted:

Všichni už to tu psali, ale tohle kolo mi přišlo nebývale silné. Skláním se až k zemi před všemi autory, díky za skvělé počtení. Vzhledem k časové tísni jsem neokomentovala všechny, ale doufám, že budu mít čas se k nim vrátit.
  • Doufam, ze jsem se neprepocitala. (Musela jsem castokrat aktualizovat stranku, abych mohla nanovo preklikat body - neda se totiz odebrat bod, ktery jste tam predtim naklikli, pouze prekliknout na jinou hodnotu) 30 bodu je opravdu malo, clovek da dvakrat maximum a uz ma tretinu bodu v prrrr-yc.
  • @červ Koukám, že maturita šla stranou, tak to má být. :-)

Alek zřejmě počítá, až se z něho kouří. :-)
  • @heavy_head: Tak snad nám Alek nedopadne jak informatik dokazující, že všechna lichá čísla jsou prvočísla (populární matfyzácký vtip): Jedna je prvočíslo, tři je prvočíslo, pět je prvočíslo, sedm je prvočíslo, sedm je prvočíslo, sedm je prvočíslo, sedm je prvočíslo, sedm je prvočíslo,...
    (Ačkoli zde to číslo SEDM dostává další rozměr... :o))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.