jůůů, oni tu maj i hádanky :-) To už jsem neodolal a musel se zaregitrovat :-)
Co se týče adresáta, mohl by to být Varys. Teď už jen otázka, která z žen by to o něm mohla prohlásit... Šae?
edit: tak Varys asi určitě nebude adresátem, pouze tím o kom se mluví. Adresátem bude Tyrion a mohl by odpovědět něco jako: "Varys není muž." nebo tak nějak :-k
Tak ja vam nevim, v ramci doplneni vzdelani procitam toto tema od zacatku a svete div se, tenhle citat uz tu zaznel. A to pred pouhymi ctyrmi lety:-) ted jsem v rozpacich, zda teto nekonvecni vyhody vyuzit ci ne:-)
@biggris Áha, nevšimla jsem si, moje chyba :-( Škoda. No tak když jsi to odhalil, tak nejspíš zadáváš :) Pro doplnění pro zvědavé neúspěšné hadače: Jednalo se o diskuzi mezi Jonem a Ygritte o tradici unášení/kradení nevěst, aneb "Co kdyby se nikdy nemyl a páchl jako medvěd?"
Komentáře
Brienne taky ne.
Co se týče adresáta, mohl by to být Varys. Teď už jen otázka, která z žen by to o něm mohla prohlásit... Šae?
edit: tak Varys asi určitě nebude adresátem, pouze tím o kom se mluví. Adresátem bude Tyrion a mohl by odpovědět něco jako: "Varys není muž." nebo tak nějak :-k
Až budete chtít další nápovědu, řekněte si, zatím vás nechám přemýšlet.
tak mam dalsi teorii. Rekla to margery o svem bratru Lorasovi. Nejspis aby se zalibila Joffreymu
beru zpet, beru zpet::-) to rekla Dany o svem manzelovi. Otazkou je, komu to rikala... Ze by vnitrni monolog?
Ale co uz, byla to Ygritte Ohnem polibena ;-)
Pro doplnění pro zvědavé neúspěšné hadače: Jednalo se o diskuzi mezi Jonem a Ygritte o tradici unášení/kradení nevěst, aneb "Co kdyby se nikdy nemyl a páchl jako medvěd?"