Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
1356735

Komentáře

• upraveno 14. září 2010
  • upraveno 14. září 2010
  • upraveno 14. září 2010
  • upraveno 14. září 2010
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. září 2010
  • upraveno 14. září 2010
    promińte ale já Jamieho nemůžu najít vůbec, psali jste 1:22 behind the scenes ale tam zrovna něco vypráví Sean Bean
  • upraveno 14. září 2010
    upraveno 14. září 2010
  • upraveno 14. září 2010
    Chmur - Já bych s hodnocením postav počkal až na hotovej seriál. ;-)
  • upraveno 14. září 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. září 2010
  • upraveno 15. září 2010
  • upraveno 15. září 2010
    Je to celkem logický, Game of thrones má úspěch prakticky zaručen (minimálně pár stovek tisíc fandů), a bylo by docela zakončit seriál tím, že občanská válka teprve propuká.
  • upraveno 15. září 2010
    Navic ctvrtina predstavitelu jsou deti ..... Lepsi nrychle natocit nez vyrostou :-)
  • upraveno 15. září 2010
    Co rychle natočit? Dopsat herdek! :D
  • upraveno 16. září 2010
  • upraveno 16. září 2010
    Je to stejný asi jako u Pillars of the Earth, kde suveréně největší hereckou hvězdou byl Donald Sutherland, a krátce po začátku seriálu mu usekli hlavu. :-D
  • upraveno 16. září 2010
  • upraveno 16. září 2010
  • upraveno 16. září 2010
    K Pillars... Já myslím, že třeba Rufus Sewell a Macfaydyen říkají mladším divákům více než Donald Sutherland. A Ian McShane je velmi populární seriálový herec, ještě víc po jeho roli v Deadwoodu (všiml jsem si, že v zahraničí ho mnoho fandů navrhovalo na Tywina Lannistera).
  • upraveno 16. září 2010
    Sutherland je přece jen ještě vyšší třída. Těsně pod ním je možná tak Ian McShane. Tím nechci herecký talent ostatních nijak srážet, ale pokud někoho bere víc Macfaydyen, král vedlejších rolí v televizních seriálech a filmech, tak něco není v pořádku. :-) Rufus Sewell taky ještě ujde.
  • upraveno 16. září 2010
    Jinak ty fotky Zimohradu vypadají docela pěkně, ono až tam přidají pozadí, tak to bude určitě vypadat velkolepě.
  • upraveno 16. září 2010
    Pillars of the Earth neznam ale vypada to zajimave . Pravda ze ale tenhle druh serialu (Tudorovci mne tim odpudily)nemusim, kde naprosto vsichni jsou cisti, napudrovany a zuby jim jenom zari a to vse v hlubokem stredoveku. Zimohrad vypada dobre ... tesim se na Branovou oblibenou vez :D ...
  • upraveno 16. září 2010
    Tudorovci se odehrávají v raném novověku, ale to na té "čistotě" samozřejmě nic nemění, mě to taky vadí. Teda ani né tak ta čistota, jako spíš to, že jsou všichni od krále až po největšího chudáka krásní. Ale je to jen seriál, který si neklade za cíl poučovat o dějinách. Pillars na tom jsou trochu líp, ale na dvanácté století to taky vypadalo trochu zvláštně. :-) Reálný středověk je například ve filmu Jméno růže, ale to je podle díla napsaného historikem. :-)
  • upraveno 16. září 2010
    Film Jmeno ruze je uzasny dilo, bohuzel knihu jsem nedocetl bylo tam na mne moc zdlouhavych popisu :-)
  • upraveno 17. září 2010
  • upraveno 17. září 2010
    Já bych ho viděl spíše jako Eurona
    upraveno 17. září 2010
  • upraveno 17. září 2010
    upraveno 17. září 2010
    Davose ne, na toho mi Sewell připadne moc mladý. Ale možná jako Oberyn...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.