IF sága

upraveno 15. ledna 2011 v Píseň ledu a ohně
Prosím vás, tuto ságu neznám, ale docla mě zaujala, tak bych se chtěla zeptat, kolik má dílů, kde knížky sháníte a kolik stojí? Moc díky:-)
13

Komentáře

• upraveno 4. června 2008
  • upraveno 4. června 2008
  • upraveno 5. června 2008
  • upraveno 5. června 2008
  • upraveno 6. června 2008
    Počkat... on to někdo přežije? 8)
    Někdo musí podat nejasnou zprávu o konci světa...
  • upraveno 12. září 2010
  • upraveno 12. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
    Na sexuální scény bych si taky neztěžoval, přijdou mi akorát. Samozřejmě někdy méně znamená více, ale Martin už je hold takový. Takže když popisuje, tak popisuje do detailu. Hostina doplatila na hodně vláčný děj, jinak mi ten styl přijde podobný. Pocit, že jde tak trochu o jinou knihu hodně zvyšuje ten překlad.
  • upraveno 13. září 2010
    Když zde někteří mluví o Martinově vyžívání se v popisech, mám obavu, že nikdy nečetli klasiky 19. století. Zkuste třeba Balzaca a po 5-6 stránkách popisu jednoho místa budete Martina považovat za minimalistu.
  • upraveno 13. září 2010
    Nebo takový Jules Verne a jeho osmistránkové vodopády =)
  • upraveno 14. září 2010
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. září 2010
    Tak já se přiznám, že bych si to i poslechla.
  • upraveno 14. září 2010
    Já je dokonce mám i stažený. Ale zatím jsem si na ně netroufl. :-) Jen jsem je párkrát zkoušel a ten chlapík, co to čte, má příjemnej hlas - a utáhnout to množství postav, klobouk dolu. Dokonce měl hrát i v seriálu, ale na poslední chvíli kvůli vážný nemoci odstoupil.
  • upraveno 14. září 2010
    Jsem koukala, že čtvrtou knihu už čte právě někdo jiný a že jsou na to dost rozdílné reakce - zřejmě tak rozdílné, že byla dokonce načtená dvakrát, pokaždé někým jiným.
  • upraveno 14. září 2010
    Aha, dostala jsi mě, tahle kauza mi unikla. Dotrice opravdu nebyl pro Hostinu volný, dokonce pak vznikaly i nějaký petice apod. Tak uvidíme, jestli se vrátí pro Tanec s draky...
  • upraveno 14. září 2010
    No zkusmo jsem rozposlechla náhodnou sedmdesátou (?!) kapitolu z první knihy, a zní to dobře. Po pěti knihách rozličných sovích hlásků je to příjemná obměna Došla jsem k tomu, že nehledě na to, jak je audiobook dobrý, člověk to musí jednou za čas prohodit za něco jiného, slyšet několik dní v kuse pořád ten samý hlas, trochu z toho hrabe.
  • upraveno 14. září 2010
    Já s audiobooky teprv začínam, nedávno jsem oprášil stařičkej MP3 přehrávač a nandal si tam Pottera. Jsem u čtvrtýho dílu a pořád mi chybí dokonalej Lábus, toho bych moh poslouchat kldině celou ságu. :-)
  • upraveno 14. září 2010
    Lábus? Však v angličtině, ne? Nejlepší cesta k rozšíření slovní zásoby. O sovách teď vím anglicky víc, než jsem kdy věděla česky =)
  • upraveno 14. září 2010
    potřeboval jsem něco nenáročnýho, na co se nemusim moc soustředit, Potter ideální :-)
  • upraveno 15. září 2010
    Sakra, kde ty audiobooky berete? Já jsem snad ještě nikdy nic v češtině nenašel.
  • upraveno 16. září 2010
    uloz.to? Je to spíš o tom najít si ty správný linky, ty už se hledaj hůř, ale strejda google vždycky pomůže :-)
  • upraveno 16. září 2010
    Musím říct, že se mi to načtení tolik nelíbí. Ten pán tak zvláštně pracuje s hlasem, je to nepříjemně naléhavé i v pasážích, které si to nežádají.
  • upraveno 24. září 2010
    posledení audiobook, kterej jsem slyšel je orwel 1984 a už nikdy víc.. jsem doteď vyděšen nepřiměřeně svému věku..
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. září 2010
    POV z Hostiny pro vrány ještě nejsou napsané nebo je to nějaká chyba? Nemůžu se odtamtud dostat ani do diskuze, která by měla obsahovat 1 příspěvek.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 25. září 2010
    Sumář už asi víceméně je, vypoceno bylo nemálo krve. "Někdo" to pak musí nahodit z fóra sem. U Bouře mečů se do doskuse myslim taky dostat nejde.
  • upraveno 25. září 2010
  • upraveno 25. září 2010
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.