haha, vypadám na opravdu vyhraněnou osobnost: mám zastoupeny snad všechny rody :D 2x Stark, 2x Targaryen, a pak 1x Baratheon, Tyrell, Lannister i Martell. Mimochodem, proč je jako luk a šípy v testu Martelovská zbraň - spíš kopí, ne ? ;)
.. vlasy mam ako Stannis , čiže... skoro žiadne (preto som asi atypicky Baratheon) .. v ostatných veciach by sa dalo povedať, že taký mix medzi Baratheon a Stark ... čo je ale podstatné, že den po futbale som ako biely chodec - stuhnutý pomalý pohyb bez zjavnejšiej komunikácie s okolím, bledá tvár s vytreštenými modrými očami ... :-?
Zřejmě jsem vzhledově Tyrell, povahou Tully, v boji Stark, chytrá jako Lannister a jím grilovaný maso Targaryenů. Nenapadlo by mě, že zrovna u mě budou převažovat Tyrell (2), Tully (2) a Stark (2), ale tyhle rody jsou mi docela sympatický ;)
Ja mám dva krát Martelly (had, pomeranč), dva krát Tullye (klid, nekonfliktnost), připletl se vítr od Lannisteru, i vítr od Baratheonu, se Starky sdílím meč, s Tyrelly vzhled. Já to balím, jdu k Divokým. :D
Komentáře
2x Stark, 2x Targaryen, a pak 1x Baratheon, Tyrell, Lannister i Martell.
Mimochodem, proč je jako luk a šípy v testu Martelovská zbraň - spíš kopí, ne ? ;)
1x Tully
1x Tyrell
2x Martell
2x Lannister
Takže som Startister s trochou Turellskej krvy? :D
Alebo skôr moja matka je Stark, otec Martell, strýko Lannister, babka Tyrell a nejaký vzfialený predok Tully :D
:)
3x Stark
1 Lannister, Baratheon
5x Stark, 2x Tully, jsem poměrně mírumilovný člověk (v Západozemí = mrtvý) takže zbraň žádná.
No, Tullyové nejsou špatný :-)
Já to balím, jdu k Divokým. :D