Pro vás co nejste na #gotmaraton je tu pouták na první díl čtvrté řady a připojil jsem k němu i pár dojmů z tohoto dílu, který jsem měl to privilegium vidět o chlup dřív než ostatní. A těším se na dojmy těch zombíků po maratonu :-)
"What the fuck's a Lommy?" :-D Posledních deset minut je skvělejch! Jsem zvědavá, co všechno ještě Arya a Ohařem provedou...
Zbytek nezklamal ani nijak zvlášť nenadchnul. Jaime a Brienne v KP před svatbou působí divně, nějak mi to celé nesedí, ale naštěstí se to vyřeší hned další epizodu. :-) Naopak z Oberyna mám zatím docela dobrý pocit. Jasně, bordel tam být nemusel, ale tu jeho hustokrutopřísnost mu zatím docela věřím. Docela mile mě překvapil i Kit Harrington, vystřídal snad několik výrazů. :-D Naopak Emilia je pořád na facepalm nebo nevím, asi už jsem na ní alergická...
S tim Jonem fakt mate pravdu, opravdu nekolik vyrazu vystridal az jsem vcelku vyjevene cumela :D Oberyn taky neni spatnej, ale davat si ctyrku s tim blondackem bych do nej nerekla :( este ze to nevyslo. Puvodne jsem si myslela, ze tenhle Daario bude lepsi nez ten predchozi, no asi je, ale o tak nepatrnej kousek, ze je to fuk, a navic ma desne protivnej hlas, snad bude v cz dabingu lepsi. Ale dil se mi opravdu libil, po nic moc 3.serii vcelku zlepseni ;)
No vzhledem k tomu, že jsem se po pár dílech první řady zapřisáhl, že se již na seriál nepodívám, jsem asi křivopřísežník. Nedalo mi to a ten první díl jsem si zapnul na Youtubu. Jsem zatím v 1 minutě a 29 vteřinách a hned první scéna mě potěšila. Ta pravá atmosféra u tmavé scény podkreslena tóny Deště Kastamerů. Krása. :-) Na zbytek se samozřejmě dívat nebudu, ale tohle je fajn. :-)
@alek Jak proběhlo přivítání v knize, si nepamatuju. Čtu teď Píseň podruhé, ale jsem teprve u Hry. :-) Nijak zvlášť ponižující vůči Tyrionovi mi to ale nepřišlo. Myslíš to, jak ho chytil za bradičku? :-)
A hrozně moc chci věřit, že v téhle řadě si Jon/Kit napraví reputaci. Začal dobře, tak to nezakřikněme. ;-)
Komentáře
už to čtu tak nic :)
Posledních deset minut je skvělejch! Jsem zvědavá, co všechno ještě Arya a Ohařem provedou...
Zbytek nezklamal ani nijak zvlášť nenadchnul. Jaime a Brienne v KP před svatbou působí divně, nějak mi to celé nesedí, ale naštěstí se to vyřeší hned další epizodu. :-)
Naopak z Oberyna mám zatím docela dobrý pocit. Jasně, bordel tam být nemusel, ale tu jeho hustokrutopřísnost mu zatím docela věřím.
Docela mile mě překvapil i Kit Harrington, vystřídal snad několik výrazů. :-D Naopak Emilia je pořád na facepalm nebo nevím, asi už jsem na ní alergická...
A co říkáte, na to, jak trapně vyšel Tyrion z té scény s uvítáním Martellů? Nebylo to k němu moc krutý?
Nijak zvlášť ponižující vůči Tyrionovi mi to ale nepřišlo. Myslíš to, jak ho chytil za bradičku? :-)
A hrozně moc chci věřit, že v téhle řadě si Jon/Kit napraví reputaci. Začal dobře, tak to nezakřikněme. ;-)
Já pořád věří, že Kit není špatný herec, jen ho zabili scénáristi.