Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
«13456735

Komentáře

• upraveno 13. září 2010
    Článek bude večer aktualizován, teď už bohužel není čas. :-)
  • upraveno 13. září 2010
    Teaser OK, jen ta oblaka na pozadí se mi moc nelíbila. Pořad o zákulisí natáčení se mi líbil, hlavně ty různé typy zbrojí. :-) A Daenerys je docela kočanda, jen nevím, co dělá v tom lese.
  • upraveno 13. září 2010
    Vypadá to dobře :)
  • upraveno 13. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
    Eddard, Cersei, Daenerys, Tyrion, Arya a Bran vypadají velmi dobře. Škoda jen, že jsme neviděli Jaimeho.
  • upraveno 13. září 2010
    Super, díky Alekovi za odkazy, obě dvě videa moc pěkný, i když "za scénou" je pro mě mnohem šťavnatější =).
  • upraveno 13. září 2010
    tak nevim. nevim. ale robert mi přijde nějakej divnej. divně zarostlej a ještě divněji oblečený. nevim jestli to v tom souboji měl být Jon, který mu vrazil loktem do břicha, ale přišel mi něho až moc starý. a cersei že má být blonde bohyně?? mormont bezvadnej. ale nemůžu si pomoct, ale pořád to vypadá hodně levně. snad tomu dají v postprodukci ten správný look.
  • upraveno 13. září 2010
    a tyrion je az moc hezkej. čekal jsem že mu nějak deformujou obličej a ono nic.
  • upraveno 13. září 2010
    levně vypadá při natáčení každý seriál. Vzpomeňte si na záběry z natáčení Johna Adamse nebo Tudorovců. Lví podíl na konečném looku seriálu budou různé přidané pozadí scén, filtry apod.. Tyrion, že je moc hezkej? A jak by měl potom vypadat po bitvě u Králova přístaviště? :-D :-D O tom jak vypadají herci už víme delší dobu, dětští herci zkrátka vypadají staře, s tím se nedá nic dělat. Naše představy z knihy nelze nikdy přesně napodobit a pořád lepší dobrý herec/herečka, který není předloze moc podobný, než její kopie, která ale hrát neumí.
  • upraveno 13. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
    On rozpočet není nafukovací. Tudorovci mají skvělé kostýmy, ale taky se děj odehrává většinou v 5, 6 místnostech a většinou se tam jen kecá, tady dojde na spoustu lokací a dost soubojů. Navíc hodnotit seriál na základě prvních pár záběrů z natáčení se mi zdá trochu předčasné.
  • upraveno 13. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
    Tudorovci úžasně šetří na hercích: někde jsem četl, že asi 90 procent scén jsou dialogy. Na scéně je minimum lidí, čímž se šetří obrovské množství kaček...
  • upraveno 13. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
    Jinak HBO uvolnilo ještě jedno video s ukázkami ze všech jejich budoucích projektů. Je tam asi 5 sekund Eddarda (scéna popravy zběha).
  • upraveno 13. září 2010
    Ušatá: Když se podíváš na high-res verzi té fotky s Dany, tak uvidíš, že to obočí je vlastně celkem světlé a vypadá to, že jej i nějak jemně "prostříbřili". Navíc spousta lidí, kteří mají například světlé nebo blond vlasy, mají obočí tmavší než vlasy. A navíc to co funguje v knize, nefunguje často na obrazovce. Raději mít Dany se spíše bílou barvou vlasů a trochu tmavším obočím, než vidět na obrazovce někoho "poskakovat" se stříbrnou parukou a stříbrným obočím. To by vypadalo hodně trapně a odradilo by to dost lidí, kteří knížky nečetli. takže tvůri zvolili dobrý přístup.
  • upraveno 13. září 2010
    Netvrdím, že trochu tmavší obočí je špatné a jsem ochotná připustit, že to v některých případech může fungovat. Možná je to nešťastným tónováním fotky, ale podle mě to prostě v případě téhle slečny, která v základu působí jako tmavý typ, nevypadá dobře.
  • upraveno 13. září 2010
    Udělat to tak, aby holka se stříbrnejma vlasama a fialovýma očima vypadala dobře, bude docela oříšek, řekl bych. Mě se tahle Daenerys docela líbí, rozhodně víc, než ta, která ji měla hrát původně.
  • upraveno 13. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
    Jediny co se mi moc nelibilo je brneni Sera Lorase Kvetiny... jinak vsechno vypada nadherne a ve studiu si s tim urcite jeste pohraji ( ukazky jsou toceny kamerou, ktera zaznamenavat prubeh nataceni ne sceny ;) ) PS: Jeste jsem si vsiml ze Robert je nejakej malej v Traileru ... nemel on byt vysokej ( bricho mu sedi ) ?
  • upraveno 13. září 2010
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 13. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
    Nevím. Originál jsem nečetl. Havran je rook a krkavec raven.
  • upraveno 13. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
  • upraveno 13. září 2010
    Když jsme u toho hnidopyšství, neměl mít Eddard ve scéně s královskou radou kolem krku onen řetěz pobočníka?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.