Já muzikálové epizody nenávidím. Muzikály až na pár výjimek obecně nemusím, ale epizody seriálu, které najednou naprosto změní žánr bývají obvykle pekelné zlo.
aGoT 8x1 Speciální čarodějnický díl. Souhrn děje: Rohlík oživí všechny postavy, které zemřely během předchozích řad a pozve je na svoji svatbu s Velkou Jinou. Hosty bude mj. Sedm, Utopený a Pastýř. Oddávat je bude pravděpodobně Melisandra a svatby skončí... tak nějak martinovsky.
A už čtvrtým rokem fakt nechápu proč je i ve vyloženě teplém počasí navlékají do těžkých rób. Vždyť Královo přístaviště si vyloženě říká o lehké vzdušné šaty, na kterých by se kostymérky mohly vyřádit.
Kostýmy se mi moc líběj, je tam vidět spousta parádních nápadů. Co krajina , to originální novej styl, jinej typ látek, nový střihy. A ty svatební šaty Margery Tyrel jsou fakt nááádhernýýý :-D
Napadlo mě, že se třeba v tom videu dozvím, proč Dany pořád chodí v modrém, ale nevypadá to tak. Z knihy si ji pamatuju i ve fialové a žluté... Netušíte někdo, co na tom furt mají?
@Nevada Šaty z lehkých látek jsou přece (aspoň podle mých dojmů ze seriálu) vyhrazeny pro Malíčkovy zaměstnankyně :D
ad speciální epizody - vždycky když vidím první epizodu, mrzí mě, že tehdy neudělali special epizodu ze života Starků - trochu rozvést tu pohodičku, kterou narušuje maximálně Aryou vržený citronový koláč v tváři Sansy...
Komentáře
Souhrn děje: Rohlík oživí všechny postavy, které zemřely během předchozích řad a pozve je na svoji svatbu s Velkou Jinou. Hosty bude mj. Sedm, Utopený a Pastýř. Oddávat je bude pravděpodobně Melisandra a svatby skončí... tak nějak martinovsky.
A už čtvrtým rokem fakt nechápu proč je i ve vyloženě teplém počasí navlékají do těžkých rób. Vždyť Královo přístaviště si vyloženě říká o lehké vzdušné šaty, na kterých by se kostymérky mohly vyřádit.
A ty svatební šaty Margery Tyrel jsou fakt nááádhernýýý :-D
@Nevada Šaty z lehkých látek jsou přece (aspoň podle mých dojmů ze seriálu) vyhrazeny pro Malíčkovy zaměstnankyně :D
Na takové věci se už dávno před facebookem používalo "+1" ;)