@JoeGyry Jo, ty jsou moc pěkné. Nechápu akorát ten s tříokou vránou, pokud to odkazuje na nějakou konkrétní smrt... Tyjo, všimli jste si toho stylizovaného kance-pohoří u Roberta? Ten je super :-o Ahahá a na té "z prvního dílu" je v krvi ukrytá mapa Západozemí! =D
Edit: Když tak koukám na ty jejich óčka plné trojek, napadá mě, jestli tam letos budou cpát IV :D
@Mrcel17: Ten graf je nepřesný :o)... minimálně v tom, že neobsahuje vzdálenost... Myslím, že ten peak rozdělení by mohl být tak někde v rozmezí 100-500 metrů.
@Nevada: Nechybělo, to už je v sáze, stačí se zeptat Tywina na zlato... @Everett_Young: Mě s víc líbí ten několikrát opakovaný záběr - někdo si v levém dolním rohu natočil/vyfotil, že na telefon (bílý) někdo v levém dolním rohu natáčí/fotí, jak někdo na telefon (černý) natáčí/fotí "stejnou" scénu jako on...
Komentáře
Ahahá a na té "z prvního dílu" je v krvi ukrytá mapa Západozemí! =D
Edit: Když tak koukám na ty jejich óčka plné trojek, napadá mě, jestli tam letos budou cpát IV :D
@Everett_Young: Mě s víc líbí ten několikrát opakovaný záběr - někdo si v levém dolním rohu natočil/vyfotil, že na telefon (bílý) někdo v levém dolním rohu natáčí/fotí, jak někdo na telefon (černý) natáčí/fotí "stejnou" scénu jako on...
Na konci je klip z novej série. A v ňom predvádzanie jej famózneho pohľadu do blba, pri ktorom má mŕtve oči, aké emócie to ma vyjadrovať to netuším.