@DanielSvatoš: Nepřeceňují jej v tom popisku trochu moc? Přeci jen, je to jen polobůh, vyvyšovat jej nad Thora, to už chce hodně chavstounství... nebo neznalosti pověstí. :o)
tak jsem to nějak dokoukal a nakonec jsem se nezastřelil ale to bylo spíš kvůli tomu že nemám zbraň jinak to hodnocení na csfd celkem odpovídá co vám budu povídat, je tam banda neherců a Spartacus a vlastně taky Doreah, která neumí ani dobře umřít
@DanielSvatoš Viděla jsem. Je to milá nostalgická komedie. Na ty hvězdy moc nedej, většina je tam v pár scénách a setkají se leda tak ve dvojicích a u některých jsou to opravdu jenom camea. Nejvíc si ve filmu užiješ Ralpha Fiennese (na kterém tentokrát nic temného není) a jeho mladého učedníka.
@M1on Děsí mě že vystřihli Rogue, a upřímně mě děsí ty monumentální výkřiky mladého Charlese i mladého Magneta. Zní to zbytečně teatrálně a přiblble. Podívej se na to ještě jednou, a představ si jak tam chavier na 2:08 (to samé na 2:12) řve: I am the mother of Dragons! :D A sere mě že to nejspíš dopadne jako nějaká přihlouple patetická volovina :-(
@Blackfish Ti ze současnosti pocestují do minulosti, proč by tam být nemohla? Bude tam starý profesor X, bude tam starý Magneto, bude tam Kitty Pride (ta holka co prochází objekty), bude tam Colosus a další. A Storm možná taky vystřihnou...
Komentáře
tak vám pak dám vědět jestli je to tak hrozný jak se říká...jestli si teda v průběhu filmu nezastřelim
co vám budu povídat, je tam banda neherců a Spartacus a vlastně taky Doreah, která neumí ani dobře umřít
koukám že je to tam samá hvězda