Píseň zazní na HBO!

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny
11213141517

Komentáře

• upraveno 3. září 2010
  • upraveno 3. září 2010
  • upraveno 4. září 2010
    ad minirolička Stevena Eriksona - šlo prý jen o zájem ze strany SE, ale nakonec to nedopadlo.
  • upraveno 10. září 2010
    V neděli bychom se mohli dočkat zas nějakého nového oficiálního matroše od HBO, údajně opět nějaké miniukázečky a obrázku. Už by to chtělo, horkými favority jsou Tyrion a Dany (pokud lidi z HBO sledují WiC blog, jakože asi ano).
  • upraveno 11. září 2010
    Konečně. Budu asi vděčný za cokoliv, ačkoliv nějaký alespon trochu plnohodnotnější trailer by mě potěšil daleko více než jen něco na způsob toho prvního teaseru. Každopádně slíbili i nové promo foto takže super. Myslím, že to bude closeup nějaké postavy, protože většina lokací se bude více či méně upravovat v post produkci a budou se přidávat efekty atd, takže nějaké záběry Zdi nebo Králova přístaviště asi nemůžeme očekávat. Já osobně bych rád viděl Lenu a Nicolaje (Cersei a Jaime)
  • upraveno 11. září 2010
    Myslíte si, že seriál bude na světě dřív než Tanec? Asi jo, ne?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. září 2010
    Nestraš.
  • upraveno 11. září 2010
    Rád bych si myslel opak, ale vypadá to tak.
  • upraveno 11. září 2010
    Já jsem přesvědčený o tom, že seriál spatří světlo světa dříve než Tanec. Už tolikrát jsem někde četl o tom, že George už je skoro hotov, že už finišuje a stejně dál a dál plynou roky jako voda a kde nic, tu nic :))
    upraveno 11. září 2010
    K těm materiálům co mají být zítra uvolněny - uvítala bych (sou)boj Cleganů a Pobočníkův turnaj celkově nebo nějaké záběry z královy návštěvy Zimohradu (jestli je to už natočené).
  • upraveno 11. září 2010
  • upraveno 24. září 2010
    hlavně aby to nemělo tolik dílů jako Tudorovci a nerozbředlo to podobně.. pátého dílu se po zkušenostech s některými kapitolami čtvrtého pomalu začínám bát i u literární podoby.. hlavně kapitol o Daenerys, které mě už trochu nudily i dřív.
  • upraveno 14. dubna 2011
    offtopic, ale predsa. na FB peter jackson zverejnil video zo začiatku natáčania hobbita.
    Nájs, skoro mě to ke konci až dojalo... jo a zaujalo mě, že jsem tam zahlíd del Torra. Nebo jsem se přehlíd?
    nevidel som? kde? a hej. aj pre mna dojimave, a tak trochu to zrealnuje to ze to naozaj bude :)
    Vypadá to náramně! Kluci si to natáčení určitě užívají! :-D Jinak je to i na youtube...
    5:51 v čele stolu, ale teď už si teda nejsem zas tak jistej...
    To asi del Toro nebude, tenhle mi na něj přišel ještě moc hubenej, ale kdo ví. :-D
    YT link, prosím?
    idem pozrieť. teoreticky by tam mohol byť, hoci z projektu odišiel, myslím, že má kredit spoluscenáristu. možno sa prišiel pozrieť, o čo prišiel :)
    veľmi dobré oči, alek. dosť možné že to je on. chudší a bez brady. alebo sa dosť podobá.
    inak keďosm videl chalanov, ktorí budú hrať trpaslíkov, bol som celkom prekvapený. čakal som zavalitých chlapov, a to su chalani z fitka :).

ale podľa usadenia stola, by to mal byť predstaviteľ jedného z trpaslíkov... hm
    Jackson je fakt sympaťák
    upraveno 14. dubna 2011
    LOL
    Úplne vážne si dovolím tvrdiť, že takýto marketing nemal ani Pán Prsteňov. Holy shit! NIKDY som nevidel takúto reklamnú kampaň!
    upraveno 14. dubna 2011
    Jen to už některým až začíná lézt na nervy a jsou proti Hře zaujatí dřív, než vůbec samotná dostala šanci.
    To se nedivím, já si zase o těch ohromně invenčních kreativcích myslím, že to jsou idioti.
    No já na to koukal spíš z profesního hlediska, co se týče IF asi bych se bez toho taky obešel...
    Nevada - hele Case je brblal (u a do vseho) - pokud bych spocital nase vstupy v tom klubu, imho jich nebylo vice nez 10 za poslednich 5 mesicu... - takze sme se spis flakali
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.