V neděli bychom se mohli dočkat zas nějakého nového oficiálního matroše od HBO, údajně opět nějaké miniukázečky a obrázku. Už by to chtělo, horkými favority jsou Tyrion a Dany (pokud lidi z HBO sledují WiC blog, jakože asi ano).
Konečně. Budu asi vděčný za cokoliv, ačkoliv nějaký alespon trochu plnohodnotnější trailer by mě potěšil daleko více než jen něco na způsob toho prvního teaseru. Každopádně slíbili i nové promo foto takže super. Myslím, že to bude closeup nějaké postavy, protože většina lokací se bude více či méně upravovat v post produkci a budou se přidávat efekty atd, takže nějaké záběry Zdi nebo Králova přístaviště asi nemůžeme očekávat. Já osobně bych rád viděl Lenu a Nicolaje (Cersei a Jaime)
Já jsem přesvědčený o tom, že seriál spatří světlo světa dříve než Tanec. Už tolikrát jsem někde četl o tom, že George už je skoro hotov, že už finišuje a stejně dál a dál plynou roky jako voda a kde nic, tu nic :))
K těm materiálům co mají být zítra uvolněny - uvítala bych (sou)boj Cleganů a Pobočníkův turnaj celkově nebo nějaké záběry z královy návštěvy Zimohradu (jestli je to už natočené).
hlavně aby to nemělo tolik dílů jako Tudorovci a nerozbředlo to podobně.. pátého dílu se po zkušenostech s některými kapitolami čtvrtého pomalu začínám bát i u literární podoby.. hlavně kapitol o Daenerys, které mě už trochu nudily i dřív.
veľmi dobré oči, alek. dosť možné že to je on. chudší a bez brady. alebo sa dosť podobá. inak keďosm videl chalanov, ktorí budú hrať trpaslíkov, bol som celkom prekvapený. čakal som zavalitých chlapov, a to su chalani z fitka :).
ale podľa usadenia stola, by to mal byť predstaviteľ jedného z trpaslíkov... hm
Nevada - hele Case je brblal (u a do vseho) - pokud bych spocital nase vstupy v tom klubu, imho jich nebylo vice nez 10 za poslednich 5 mesicu... - takze sme se spis flakali
Komentáře
inak keďosm videl chalanov, ktorí budú hrať trpaslíkov, bol som celkom prekvapený. čakal som zavalitých chlapov, a to su chalani z fitka :).
ale podľa usadenia stola, by to mal byť predstaviteľ jedného z trpaslíkov... hm