Povídka č. 16 (7. kolo) - Ice & Fire

upraveno 12. března 2014 v Povídky

Komentáře

• Přesně takhle jsem si představovala téma o setkání - a že jich tady bylo! :-) A ten konec - ten je také přesně podle mých představ :-D
    Kouzelná, optimistická a svěží povídka :-) Obdivuju, jak někdo dokáže na poměrně malém prostoru udělat velký dojem a navíc ještě výsledek vypadá naprosto přirozeně a úžasně se čte - tomu se říká talent :-)
  • Nejaky mnich, wohoo :D i moje predstavy ten konec naplnuje. Schazi jen to samotne setkani, nasledna svatba a pak kopa vlcat, tedy stenat, tedy orisku.. tedy co to kecam, je to kralovna. Vystacim si s tim faktem, ze jsou Arya, Jon a Sansa spolu a maji se radi.
    A ten treti odstavec s vyctem postav chci vytvarne zpracovany.

"nacpala si do pusy na uklidněnou pár kousků citronových zákusků, které měla vždy při ruce." :D
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Hehe, ten začátek se mi moc líbil, při představě té slávy jsem snad i trochu záviděl mrtvým. :-D A ten výčet postav, moc pěkně napsáno. :applause:
  • Tak proto všichni v ASoIaF tak spěchají do záhrobí, ono je to tam docela fajn. :)

Nejsem příznivcem SanSan shippingu (shipu?), ale tohle mě vyloženě zahřálo na duši.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Moc povedené :)
    Hlavně začátek a konec je boží. Ta jména pohromadě je fajn vidět. A popis Sandorových vnitřních pocitů je výborný.
  • Špatně ses rozhlédl, Sandore... :'-(
  • upraveno 16. března 2014
  • Milé... že by nějaký příběh v Západozemí měl přece jenom šťastný konec? =D
  • Západozemské vlny =D Autorovi se podařilo nalézt místo, kde se mohou všechny postavy Písně sejít a zajít si spolu třeba na zápas. Konec se mi taky moc líbil. Věřím, že Bran s Rickonem zrovna někde poblíž stavěli sněhuláka. Super nápad, perfektní provedení :-)
  • Tato poviedka mi poskytla prijemne zahriatie pri srdci.
    Najhorsie je vediet, ze GRRM toto nikdy nepochopi :(.
  • Sansisticky laděná povídka aneb zombiefest po západozemsku.
    Koukám, že ze Sandora se stává pěkný měkkýš. :-) A herold mluví jak William Blake. ;-)
    Robert musel být asi naložený v lihu, že nic nenamítal proti cvrlikání R&L.
    Třeba to "tam" vážně není až tak špatné, jak se povídá...
  • Tak poslední povídka. Ten souboj Sandor vs Hora bych chtěl vidět. Jinak návrat Ohaře je skvělé téma.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    A všichni se sešli ve Valhalle.

Jen nevěřím, že jediné co Sandora v životě sere je jeho bratr. Určitě toho bude víc.
    Jo a Hora toho namluvil víc než za celou ságu. =D

Jo a ještě jeden šťourák. Ty citrónový koláčky, neztvrdly by přes noc? :-k
  • upraveno 29. dubna 2014
    @Montezuma3 No napr ruzombersky zavin s kandizovanym citronom mi lepsie chuti stvrdnuty.....mnam....
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @sveva Til bunnen!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.