Přesně takhle jsem si představovala téma o setkání - a že jich tady bylo! :-) A ten konec - ten je také přesně podle mých představ :-D Kouzelná, optimistická a svěží povídka :-) Obdivuju, jak někdo dokáže na poměrně malém prostoru udělat velký dojem a navíc ještě výsledek vypadá naprosto přirozeně a úžasně se čte - tomu se říká talent :-)
Nejaky mnich, wohoo :D i moje predstavy ten konec naplnuje. Schazi jen to samotne setkani, nasledna svatba a pak kopa vlcat, tedy stenat, tedy orisku.. tedy co to kecam, je to kralovna. Vystacim si s tim faktem, ze jsou Arya, Jon a Sansa spolu a maji se radi. A ten treti odstavec s vyctem postav chci vytvarne zpracovany.
"nacpala si do pusy na uklidněnou pár kousků citronových zákusků, které měla vždy při ruce." :D
Západozemské vlny =D Autorovi se podařilo nalézt místo, kde se mohou všechny postavy Písně sejít a zajít si spolu třeba na zápas. Konec se mi taky moc líbil. Věřím, že Bran s Rickonem zrovna někde poblíž stavěli sněhuláka. Super nápad, perfektní provedení :-)
Sansisticky laděná povídka aneb zombiefest po západozemsku. Koukám, že ze Sandora se stává pěkný měkkýš. :-) A herold mluví jak William Blake. ;-) Robert musel být asi naložený v lihu, že nic nenamítal proti cvrlikání R&L. Třeba to "tam" vážně není až tak špatné, jak se povídá...
Komentáře
Kouzelná, optimistická a svěží povídka :-) Obdivuju, jak někdo dokáže na poměrně malém prostoru udělat velký dojem a navíc ještě výsledek vypadá naprosto přirozeně a úžasně se čte - tomu se říká talent :-)
A ten treti odstavec s vyctem postav chci vytvarne zpracovany.
"nacpala si do pusy na uklidněnou pár kousků citronových zákusků, které měla vždy při ruce." :D
Nejsem příznivcem SanSan shippingu (shipu?), ale tohle mě vyloženě zahřálo na duši.
Hlavně začátek a konec je boží. Ta jména pohromadě je fajn vidět. A popis Sandorových vnitřních pocitů je výborný.
Najhorsie je vediet, ze GRRM toto nikdy nepochopi :(.
Koukám, že ze Sandora se stává pěkný měkkýš. :-) A herold mluví jak William Blake. ;-)
Robert musel být asi naložený v lihu, že nic nenamítal proti cvrlikání R&L.
Třeba to "tam" vážně není až tak špatné, jak se povídá...
Jen nevěřím, že jediné co Sandora v životě sere je jeho bratr. Určitě toho bude víc.
Jo a Hora toho namluvil víc než za celou ságu. =D
Jo a ještě jeden šťourák. Ty citrónový koláčky, neztvrdly by přes noc? :-k