Čistě teoreticky, kdyby měl někdo cestu z Plzně autem, byla by možnost k němu cestou Hořovice/Beroun naskočit? :D nebo naopak kdybych jel já, mohl bych někoho vzít cestou ... za předpokladu že si do te doby seženu lístek
@Nevada: Dvě epizody? Asi jsem nečetl dost dobře, ale viděl jsem tam jen o 4x01 Dva meče... @Thanatos: Též nevím, též bych uvítal... Ad: Jak akci zpestřit... Co takhle "maškarní" - Když nic jiného, tak každý dá alespoň ve smyslu "Noční hlídka" - celý v černém... :o) Jinak ještě lepší by bylo, kdyby si někdo na přestávku před dotyčnou kapitolu naplánoval svatbu,... ale to asi neklapne, co? :o)
@Amberjack Jsi profesionální troll, nebo to máš od přírody? Napřed tu nazýváš Krisu pizdou, pak seš nasranej kvůli tomu že chce jít někdo na promítání ve fan-made kostýmech (mimochodem pokud vím, tak @Ninkwen tam taky byla v kostýmu, ještě sem pak postovala nějaké fotky).. Můžu tě požádat o trochu slušnýho vystupování?
@Jay Sakra, oni už to změnili. Předtím tam opravdu byly napsané dvě. :-? Kostýmy/cosplay by se asi neujalo, ale na druhou stranu, nikdo ti nebude mít za zlé, když přijdeš oblečen "a la Noční hlídka". ;-) Já možná vytáhnu svoje Night's Watch nebo Targaryen tričko...
@Amberjack: Ale jistě, člověk je jen tak starý, jak starým se cítí... a neumět si ze sebe udělat legraci a neunést žert,... no to se mi snad do smrti nestane... :o) Takže ano, někde kolem toho věku to bude. Šlo o reakci na nadhozené téma... Na šibřinkách to celkem funguje (možná jak kde :o)) a to u nás dávají hodně různorodá témata, nevím, proč by nemohlo mezi fanoušky GoT na akci na téma GoT. Jestli se to ujme je jiná věc,... I domněle hloupé nápady mohou překvapit... pokud zazní. A hlasování o nejlepší GoT kostým by určitě bylo zajímavější (a "spravedlivější") než prosté losování (budou-li opět nějaké zajímavé dárečky)...
no ale na webu HBO není žadné okýnko "registrace na kinomaraton" dokonce jsem ani nenašla zmínku o tom, že nějaký kinomaraton chystají... Nebo jsem to prostě jenom přehlédla???
@Amberjack ako vždy ;) všade musí byť hater ;) a mne ot problém nerobí s chalanmi sme boli na pivo a pizzu v kompletnej airsoftovej výbave, len bez zbraní .. a prilieb
Tak já bych se svou postavou mohl stylizovat tak do Roberta Baratheona... Nevím, ale zatím žádnému hospodskému peníze nesmrděly natolik, aby jej můj zjev odradil.
Komentáře
http://kinoart.cz/filmy/maraton-game-thrones/
Dvě? To znamená i tu druhou?! :twisted:
Škoda, že tou dobou už nebudu vůbec vnímat...
Ad: Jak akci zpestřit... Co takhle "maškarní" - Když nic jiného, tak každý dá alespoň ve smyslu "Noční hlídka" - celý v černém... :o) Jinak ještě lepší by bylo, kdyby si někdo na přestávku před dotyčnou kapitolu naplánoval svatbu,... ale to asi neklapne, co? :o)
Kostýmy/cosplay by se asi neujalo, ale na druhou stranu, nikdo ti nebude mít za zlé, když přijdeš oblečen "a la Noční hlídka". ;-) Já možná vytáhnu svoje Night's Watch nebo Targaryen tričko...
Sleduj stránky a facebook HBO a konkrétního kina.
Šlo o reakci na nadhozené téma... Na šibřinkách to celkem funguje (možná jak kde :o)) a to u nás dávají hodně různorodá témata, nevím, proč by nemohlo mezi fanoušky GoT na akci na téma GoT. Jestli se to ujme je jiná věc,... I domněle hloupé nápady mohou překvapit... pokud zazní. A hlasování o nejlepší GoT kostým by určitě bylo zajímavější (a "spravedlivější") než prosté losování (budou-li opět nějaké zajímavé dárečky)...
Nechápeš. V Bio Oko to bude taky. Co si třeba přečíst článek? Je to moc písmenek najednou?
žádnému hospodskému peníze nesmrděly natolik, aby jej můj zjev odradil.
Organizace opět na tři věci :wall: