No tak nejprve jsem myslel, že mám hotovo. Poté jsem zjistil, že nemám ani z půlky hotovo. A teď zjišťuji, že jsem tak na začátku Královské cesty. Asi pošlu jen část, protože nemám šanci to nějak stihnout. :-D
Těžko říct, stejně jsem přemýšlel, že bych poslal pouze tu část a zbytek doposlal příště, protože toho času teď nějak ubývá a starostí ve škole a v práci přibývá. :-)
@heavy_head: Počkej 3 měsíce (přesně), dnes bych měl mít spíš pásku LM :o) Jinak správný frúd vždycky VÍ, kde má ručník... a ano, to vím. V práci... no, sem tam hodím na flešku, napíšu tam kus, tady kus... a pak na to dva týdny nehrábnu... :o) Dvě dílka nejsou nereálná,... a není to nereálné ani do pátku, ale do pátku to je dost nepravděpodobné.
Protože by byla škoda, kdybyste nedopsali něco, co máte rozepsané pro tohle kolo, a co možná ještě napíšete, termín se odkládá - ještě o týden. A možná přibude ještě jedno malé překvapení, ale o tom, až to bude jisté. ;-)
Přináším další skvělou zprávu, tenhle víkend se ještě můžete hecnout a něco poslat, prodlužovat už se nic nebude. Podle posledních zpráv přišly zatím celé dvě povídky (nebo jedna a půl?), takže to vypadá velmi nadějně! :-)
Dvě povídky - to zní po dvou měsících a dvou prodloužení opravdu báječně :-D Ale určitě všichni zrovna dopisují a plánují to hromadně poslat na poslední chvíli :-)
@svoa00 Že ty ses dívala na ty Nevadiny obrázky? Ale to nesmíš! :-) To je velká škoda, těšil jsem se na nějaké pořádně šťavnaté grindcore s Freddym. :twisted:
Tyjo, dvě povídky? To bych se mohl umístit na krásném druhém místě... Pro sichr jsem koukal, jestli se to třeba nemá posílat někomu jinému... ... a fuj, kdo používá slovo "podtácek"? Jako podšálek je věc, co se dává pod šálek,... tohle je tácek, nebo jste zvyklí dávat pod tácek ještě něco?
@Nevada: Ale jo, používá se a znám jej,... ale zkusili jste se zamyslet, co to je významově za pitomost... (jasně slovník běžně nezná, Wiki uvádí tuto variantu jako alternativu, oficiální heslo zní Pivní tácek...)
Tak co, má už někdo představu, jestli se sešlo víc povídek, než bylo témat? Jinak tu budeme plkat o blbostech,... "jako podtácek". :o) Mimochodem, z blbostí v češtině s oblibou používám ke klasickému "jednak" ještě "druhak"... a to uvažuji občas o mnohem víc uširvoucí verzi "dvak" :o)
Komentáře
Počkej, chceš říct, že to nepíšeš v práci? :twisted:
@Montezuma3 A už jsi aspoň začal?
A může se počítat s tím, že když se to teda ještě posune, tak to dokončíte? (Jay samozřejmě 2). :twisted:
Jinak správný frúd vždycky VÍ, kde má ručník... a ano, to vím.
V práci... no, sem tam hodím na flešku, napíšu tam kus, tady kus... a pak na to dva týdny nehrábnu... :o)
Dvě dílka nejsou nereálná,... a není to nereálné ani do pátku, ale do pátku to je dost nepravděpodobné.
To je velká škoda, těšil jsem se na nějaké pořádně šťavnaté grindcore s Freddym. :twisted:
Pro sichr jsem koukal, jestli se to třeba nemá posílat někomu jinému...
... a fuj, kdo používá slovo "podtácek"? Jako podšálek je věc, co se dává pod šálek,... tohle je tácek, nebo jste zvyklí dávat pod tácek ještě něco?
Popravdě, v češtině se používá pitomostí, které mi vadí podstatně víc...
Jinak tu budeme plkat o blbostech,... "jako podtácek". :o)
Mimochodem, z blbostí v češtině s oblibou používám ke klasickému "jednak" ještě "druhak"... a to uvažuji občas o mnohem víc uširvoucí verzi "dvak" :o)
Už se těším na čtení :-)