7. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 21. ledna 2014 v Povídky
1246

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nestíhám
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    No tak nejprve jsem myslel, že mám hotovo. Poté jsem zjistil, že nemám ani z půlky hotovo. A teď zjišťuji, že jsem tak na začátku Královské cesty. Asi pošlu jen část, protože nemám šanci to nějak stihnout. :-D
  • @Jay Máš, doufám, ručník? ;-)
    Počkej, chceš říct, že to nepíšeš v práci? :twisted:

@Montezuma3 A už jsi aspoň začal?

• Aj, opozdilci se začínají houfovat. :-)
    A může se počítat s tím, že když se to teda ještě posune, tak to dokončíte? (Jay samozřejmě 2). :twisted:
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Těžko říct, stejně jsem přemýšlel, že bych poslal pouze tu část a zbytek doposlal příště, protože toho času teď nějak ubývá a starostí ve škole a v práci přibývá. :-)
  • @heavy_head: Počkej 3 měsíce (přesně), dnes bych měl mít spíš pásku LM :o)
    Jinak správný frúd vždycky VÍ, kde má ručník... a ano, to vím.
    V práci... no, sem tam hodím na flešku, napíšu tam kus, tady kus... a pak na to dva týdny nehrábnu... :o)
    Dvě dílka nejsou nereálná,... a není to nereálné ani do pátku, ale do pátku to je dost nepravděpodobné.
  • Mně se to nějak prodlužuje a to jsem ani nezačala druhou, ke které nevím, jestli se vůbec dostanu :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    @heavy_head Právě že u té první, ale dneska jsem to dodělal, tak třeba přece jen budou dvě :-?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @heavy_head Oddalovat uzávěrku kvůli mě nemusíte. Při mém Martinovském tempu by nejspíš nestačilo ani 14 dní.
  • Možná nakonec taky něco napíšu, ale nic veselého to asi nebude.
  • @Nevada: ...když ten monitor se tak blbě muchlá...
  • Protože by byla škoda, kdybyste nedopsali něco, co máte rozepsané pro tohle kolo, a co možná ještě napíšete, termín se odkládá - ještě o týden. A možná přibude ještě jedno malé překvapení, ale o tom, až to bude jisté. ;-)
  • @heavy_head posel dobrých zpráv... Tak si to nepokaž. :o)
  • Přináším další skvělou zprávu, tenhle víkend se ještě můžete hecnout a něco poslat, prodlužovat už se nic nebude. Podle posledních zpráv přišly zatím celé dvě povídky (nebo jedna a půl?), takže to vypadá velmi nadějně! :-)
  • upraveno 8. března 2014
    Dvě povídky - to zní po dvou měsících a dvou prodloužení opravdu báječně :-D Ale určitě všichni zrovna dopisují a plánují to hromadně poslat na poslední chvíli :-)
  • Mno, já jsem začala psát, ale nebyla jsem s tím moc spokojená, takže snad příště...
  • @svoa00 Že ty ses dívala na ty Nevadiny obrázky? Ale to nesmíš! :-)
    To je velká škoda, těšil jsem se na nějaké pořádně šťavnaté grindcore s Freddym. :twisted:
  • JayJay
    upraveno 10. března 2014
    Tyjo, dvě povídky? To bych se mohl umístit na krásném druhém místě...
    Pro sichr jsem koukal, jestli se to třeba nemá posílat někomu jinému...
    ... a fuj, kdo používá slovo "podtácek"? Jako podšálek je věc, co se dává pod šálek,... tohle je tácek, nebo jste zvyklí dávat pod tácek ještě něco?
    U nás se to slovo použivá běžně. Tácek pod pivo = podtácek.
  • @Nevada: Ale jo, používá se a znám jej,... ale zkusili jste se zamyslet, co to je významově za pitomost... (jasně slovník běžně nezná, Wiki uvádí tuto variantu jako alternativu, oficiální heslo zní Pivní tácek...)
    Netvrdím, že je to dobře. Jen že je to rozšířené :)
    Popravdě, v češtině se používá pitomostí, které mi vadí podstatně víc...
  • Tak co, má už někdo představu, jestli se sešlo víc povídek, než bylo témat?
    Jinak tu budeme plkat o blbostech,... "jako podtácek". :o)
    Mimochodem, z blbostí v češtině s oblibou používám ke klasickému "jednak" ještě "druhak"... a to uvažuji občas o mnohem víc uširvoucí verzi "dvak" :o)
  • @Jay Tebe by sa asi skor pacilo nase "podpivnik" :)
  • No tak, zatím to vypadá...
  • @heavy_head: Nenapínej, jak to zatím vypadá?
  • Taky by mě zajímalo, jak to dopadlo, ale předpokládám, že ty dvě to nebudou :-D
    Už se těším na čtení :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.