@Tergas Genetika ve Westerosu asi nefunguje stejně jako u nás, těžko by si třeba Targaryeni udrželi stříbrozlaté vlasy přes těch několik sňatků mimo rod. A hlavně, těžko by ten rod vůbec udrželi při tak častém incestu. :-D
Já se na ty oči ptala, protože Robert, Stannis, Renly, Edric, Mya, Gendry a Shireen je mají modré, a to už se mi zdá nějak moc na naprostou náhodu. :-)
@sveva Hodněkrát se tu o tom diskutovalo, protože jsou naprosto jasně popsáni tak, že když byli malí, byli od sebe nerozeznatelní a i poté byli jako kopií toho druhého. Jaime byl v mládí takový jemný hezounek a byli si s Cersei povahově i vzhledově až moc podobní. Proto se o tom hodněkrát diskutovalo.
@Everett_Young Ak ma jeden z rodicov "silnejsie" geny, ktore sa presadzuju, tak sa dvojvajecne dvojicky mozu podobat podobne ako jednovajecne. Kedze sama som z dvojiciek, tak viem, o com hovorim :)
@Nevada Já nejsem zaujatý proti Rusku, spíše naopak, jen mě to pobavilo (ano mě to přijde vtipné) a tak jsem to sem hodil protože jsem myslel, že to pobaví ještě někoho. A navíc, kam se USA hrabe na Izrael a jejich Mosad.
Komentáře
@Hildegarda Taky mám modré oči i když jeden z rodičů má tmavohnědé a druhý světle modré. Já mám tmavě modré :-D
Já se na ty oči ptala, protože Robert, Stannis, Renly, Edric, Mya, Gendry a Shireen je mají modré, a to už se mi zdá nějak moc na naprostou náhodu. :-)