@JoeGyry oni chtěli udělat fotky z pyramid za úsvitu a to mají "zavřeno" jinak jsem hodím další povedené video a tam mluví jeden z těch bláznů z předchozího
Obálky se mi líbí, moc. S dějem podle mně souvisejí tak, že zobrazují vždy místo, kde se část děje knihy odehrává :) a skvělá je věta s New York Times: " Winter is coming. Tolkien is dead. And long live George R. R. Martin"
@Chmur Jsou průměrné. To že vypadají hezky, je dáno krajinou ve které jsou pořízené. Jak řekl jeden můj známý co se takovými fotografiemi živý: "Je opravdu těžké pořídit ošklivou fotku v Norské přírodě nebo v Arizonské poušti, ale jen málo z těch fotek je opravdu krásných. Většina z nich je průměrná." A to je přesně tenhle případ.
@sveva Nevím jak vlasy, ale modrá barva očí je recesivní. Tzn, že když jeden rodič je má modré a druhý hnědé, je pravděpodobnější, že potomek je bude mít taky hnědé.
@Tergas To vysvetli mojim detom - nie a nie si presadit moje hnede oci :) Aj ked stale to nie je take hrozne, ako ked sa na dedine manzelom narodil cernosko. Nakoniec nie matka, ktora bola biela ako stena, ale matka matky mala co vysvetlovat :). Geny su svina.
Komentáře
Ten Petyr ma vážne dostal. :D :D
EDIT: A ty obálky jsou pěkně hnusné
Nebo "seed is strong" platí jen pro vlasy?
Aj ked stale to nie je take hrozne, ako ked sa na dedine manzelom narodil cernosko. Nakoniec nie matka, ktora bola biela ako stena, ale matka matky mala co vysvetlovat :). Geny su svina.