@Everett_Young můj Lenovo G560 mi uznali harddisk.Notebook se projel do Polska a za tejden a něco byl zpátky :) .Ještě jsem sledoval na mapce kudy jede =D .
@M1on Jestli jel do Polska, tak se ani nedivím, tam ještě harddisk z notebooku v životě neviděli, tam mají zatím jen jedno jádrové rachotiny z devadesátých (a starších) let na nichž ustavičně paří WoT (ze kterého se ti ten notebook mohl posrat taky když viděl ty zástupy noobů všude kolem) :-)
@Mikjan: Akorát mě překvapuje, jak stačí, aby člověk tvrdil nějakou blbost dostatečně sebevědomě a ostatní to přeberou... Řekotočí je vlastně přeloženo VELMI dobře, ale to bych si musel uvědomit, že ono "-točí" není od točit, ale od téci... asi tak jako místo soutoku lze (asi zcela čistě, ale stejně to zní děsně) nazvat soutočí. :o) Ale nic to nemění na tom, že ke Hře ta angličtina prostě patří a pokud je jen trochu možnost, v ČJ bych do toho nešel. A jak někdo psal o termínech ohledně zbrojí, mečů a podobně,... zlaté Diablo II. :o)
Respekt pro jednu sestřičku, která přežila rakovinu prsu a hysterektomii a pak zveřejnila, jak vypadá její tělo. Není to hezký pohled, ale proti kultuře fotek jenom dokonalých těl je to slušná léčba šokem.
@DanielSvatoš šialené, tiež by som to skúsil ale úplne hore by som nevyliezol. Niekedy sme bývali v bytovke ktorá mala 12 poschodí, mali sme predposledný byt z hora a často som sedával na okne tak že som mal nohy von alebo som stál v okne a vôbec nič mi to nerobilo, ale s vekom sa zo mňa asi stal väčší bojko keďže teraz by som niečo také nerobil, alebo som si možno odvykol bývať tak vysoko.
No fuj, dělá se mi blbě, jen se na to koukám. Docela respekt. Já bych nepřelezl ani tu první zeď. Ještě že jsou tyhle stavby dostatečně působivé i zespodu.
Ale šlapali nahoru docela dlouho. :D Takový celodenní výlet.
jsem si o nich něco našel prý dostávají peníze za fotografování z těžko přístupných míst takže se většinou musí dostávat kolem ochranky jako například když prý vylezli na pyramidy
Tak na pyramídy liezť nemuseli, aj nejaké generácie po nich by sa chceli na pyramídy pozerať :D. Keď sme boli v Egypte nám hovoril typek ktorý robil okolo pyramíd že okolo nich rozhadzujú obyčajné kamene keďže každý druhý turista si chce zobrať kamienok na pamiatku.
Komentáře
Udej souřadnice... :-$
A to jsem zrovna na tuhle oblast koukala nejvíckrát. :D
tááák :twisted: Kdo se tu oháněl, že to používá taky kvůli tomu, že může zvýšit hlasitost reproduktoru na 200% :twisted:
media player classic home cinema rullez já to říkam furt :-D
2 GoT tričká ak by sa vám nejaké páčili :)
http://www.theguardian.com/lifeandstyle/shortcuts/2014/feb/12/imperfect-image-womans-body-cancer-scars-pregnancy-stretchmarks-fat-women-swimwear
Ještě že jsou tyhle stavby dostatečně působivé i zespodu.
Ale šlapali nahoru docela dlouho. :D Takový celodenní výlet.