@heavy_head: Můj nimrodí spolek??? Jako jo, vyhrál jsem v tombole "myslivce", ale předem jsem si raděj ověřil, že mi nezapakují nějakého člena tamního spolku. Jinak s nimrody nic společného nemám. @heavy_head: Jo, možnost inzultace jsem minimalizoval (teď tě jistě štve, že se to zjevně netýká tvé povídky, co :o)) @heavy_head: "Jay dvakrát"... No, tak mám štěstí, že se někteří občas tváří, jako by neuměli do tří počítat... :o)
Kontrolní otázka na pisatele: jak jste na tom? Hilda si sice vymyslela takovou bizarní výmluvu, jako že rodí =D , ale co vy ostatní? Já přispěju určitě, ale ještě nevím kolika kusy.
@brbr S tymi 4 dnami mas recht, akurat sa to nebude tykat mna. Naposledy som bola 12 dni a to iste cakam aj teraz :(. Ale zase, ked bude do mna znova tiect nulka pozitiv, s novou krvou mozno pridu nove napady :)
Já něco mám určitě a pecka to není zaručeně. :-) @Maljian Zúčastnit se může každý, kdo udrží pero a moč. ;-) @Baron Do uzávěrky je času habaděj, těším se, s čím přijdeš.
Hmmm, já téma jedno dotáhl tak na 80% a jedno jsem rozmyslel... a celej minulej týden jsem na to ani nehrábl, poněvadž cokoli okolo "Písně" mě hodí do blbé nálady. Tak jsem zvěděvej, jestli něco vůbec dopíšu.
Chtěl jsem požádat, jestli by nešlo termín alespoň o týden posunout. Mám toho v práci až nad hlavu, a vůbec nestíhám. Za prodloužení bych byl všem moc vděčný.
Komentáře
@heavy_head: Jo, možnost inzultace jsem minimalizoval (teď tě jistě štve, že se to zjevně netýká tvé povídky, co :o))
@heavy_head: "Jay dvakrát"... No, tak mám štěstí, že se někteří občas tváří, jako by neuměli do tří počítat... :o)
Hilda si sice vymyslela takovou bizarní výmluvu, jako že rodí =D , ale co vy ostatní?
Já přispěju určitě, ale ještě nevím kolika kusy.
Né, dobré je to, já se pokusím asi taky minimálně o dvě a mám stejný problém. ;-)
@Nevada To byl super nápad a ten já nemám :-(
A tímto bych téma brbr a psaní uzavřela.
Termíny jsou svině.
Jak jste na tom ostatní s povídkami, doufám, že lépe než já... :-(
@Maljian Zúčastnit se může každý, kdo udrží pero a moč. ;-)
@Baron Do uzávěrky je času habaděj, těším se, s čím přijdeš.
Tak jsem zvěděvej, jestli něco vůbec dopíšu.
Za prodloužení bych byl všem moc vděčný.
@Baron To stihneš napsat i druhou ;-)