Ice-Fire novinky

upraveno 3. února 2011 v Píseň ledu a ohně
Vše, co se proslýchá, chystá a děje kolem Písně ledu a ohně.
1568101113

Komentáře

• upraveno 22. srpna 2010
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 22. srpna 2010
    Neuniklo. Obrázky pro wall jsou právě z ní. Chtěla jsem je takhle všechny vedle sebe :o)
  • upraveno 22. srpna 2010
    hmm, pěkné, takový na plochu by se mi taky líbil, jen si ho trošku upravím :) nejsou náhodou v galerii už i obrázky z nového kalendáře?
  • upraveno 23. srpna 2010
    To vlastně nejsou, mám moc malej skenner. Ale třeba už někde na netu visej...
  • upraveno 23. srpna 2010
    Tak všech 14 kousků mám na hromadě, některé jsou bohužel jen fotky. a teď z toho udělám nějaký wallpaper. Kdyby měl někdo zájem, mohu ho poslat i do galerie. ;-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. srpna 2010
  • upraveno 29. října 2010
  • upraveno 31. října 2010
  • upraveno 10. prosince 2010
    Omlouvám se za špatné umístění, teprve teď jsem si všiml, že mě to hodilo do jiné diskuze než jsem chtěl. Prosím adminy o přesunutí do relevantnějšího threadu.
    To je v poho ;-) Ta odpověď bude asi trochu delší, (aspoň z mé strany) a dostanu se k ní až pozdějc večer, pokud to někdo nedá mezitím za mě...
    kupuju je v neoluxoru, jsou tam hodně levné a mají i e-shop
  • upraveno 11. prosince 2010
    jeden svazek (u nás zahrnuje dva) na václaváku v nx stojí cca 180 korun.. takže zadarmo..
    Tyjo, včera jsem tam byl, to vědět, tak jsem asi neodolal. No navštívím je asi brzo znovu :-)
    Jsem na tom podobně ... byl jsem tam předevčírem (přímo na Václaváku), teď se tam zase aspoň měsíc nedostanu.
    V Brně v Knize Dobrovský se dá taky koupit kompletní série v mass-paperbacku od Bantamu. Ono se celkově oplatí zajít do nějakého většího knihkupectví a podle mě je dost velká šance, že to tam budou mít. Přece jen jsou to už dost známé knížky.
    Teď jsem to objednal z toho BookDepository, Bouře mečů a Hostina pro vrány vyšly dohromady na 371 korun, což je úžasná cena. A žádný další poplatky nejsou.
    no to je v háji
    Žádným termínům v knihkupectvích nevěřte, cucaj si to z prstů, v lepším případě si to cucá vydavatel, ale ani ten to neví přesně.
  • upraveno 12. prosince 2010
    Co je moc, to je moc. Ačkoliv jsem až doposud neměl rád některé urážlivé řeči ohledně Georgova psaní, říkal jsem, že je třeba respektovat co a jak dělá, protože je to taky jenom člověk, ale už mi dochází trpělivost. Teď už si s jistotou troufnu tvrdit, že se konce ságy určitě nikdy nedočkáme...
    stejně už po těch x letech čekání přestávám věřit, že DwD vůbec někdy dopíše, natož celou ságu
    Môžeme ešte dúfať v onú nepravdepodobnú možnosť, že to nie je Tanec, čo momentálne dopisuje, ale siedmy diel ságy, a že zvyšné knihy mú už dávno napísané a nás iba ťahá za nos :) Ale vážne - aj ja sa bojím, že to nedopíše. Kruci, veď má 62 rokov, čo si to on sám neuvedomuje? Dúfam, že má aspoň sakramentsky dobré a detailné poznámky k zvyšku ságy, pretože to asi zaňho bude musieť dopísať niekto iný. Nechcem sýčkovať, ale priznajme si to - možno sa to naozaj stane. A mňa z tej predstavy premkýňa hrôza.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. prosince 2010
    Přesně, já nad tim taky nepřemejšlim. Ať si s tímhle dělá starosti on :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.