Po dnešnom back-to-back pozretí Tangled a Frozen si absolútne nedokážem vybrať, ktorá sa mi páčila viac. Každá z nich je úplne iná (Tangled skvelá komédia plná klasických klišé, Frozen vážnejšia, dospelejšia), ale obidve sú pre mňa momentálne jednoznačnou špičkou v žánri animákov. A Let It Go mi bude v ušiach hrať ešte dlho. :)
Na Tangled jsem se znovu dívala minulý týden. Líbilo se mi to pořád stejně (jakože hodně), ale přesto nemůžu dát plné hodnocení filmu, kde jsou nejlepší a nejzábavnější vedlejší "postavy" kůň a chameleon a nejlepším vtipem pánvička :)
Nejsem z té zprávy tak šokovaná jako v případě Heatha Ledgera, ale i tak je to silné kafe. Než tu někdo zmíní slovo feťák, tak musím upozornit, že z tou závislostí bojoval skoro čtvrt století, než do toho zase spadnul. Škoda :-(
Ja sa tesim na film Captain America: Winter Soldier. Len nechapem cesky preklad filmu Captain America: Návrat prvního Avengera To treti filmu bude mat nazvov Captain America:Druhy Navrat prveho Avengera
@Montezuma3 Zdá sa, že to naozaj nikto neberie vážne.
EDIT: Tak ono je to vážne kritika :D Ale ako čítam tak naozaj sú z toho ľudia zmätení - pre deti to vraj nie je a dospelí sa môžu cítiť divne ísť pozerať príbeh o Legu
Komentáře
Nejsem z té zprávy tak šokovaná jako v případě Heatha Ledgera, ale i tak je to silné kafe. Než tu někdo zmíní slovo feťák, tak musím upozornit, že z tou závislostí bojoval skoro čtvrt století, než do toho zase spadnul. Škoda :-(
Už se těšim na ten "šok" až se zjistí kdo je ten Winter Soldier =D
A ten černej Batman je kdo?
Každopádně se taky těším. Vypadá to slibně.
Dinoroboti
nový Spiderman trailer, jednotka sa mi nepáčila ale toto vyzerá dobre, dúfam že to nesklame
Len nechapem cesky preklad filmu
Captain America: Návrat prvního Avengera
To treti filmu bude mat nazvov Captain America:Druhy Navrat prveho Avengera
EDIT: Tak ono je to vážne kritika :D Ale ako čítam tak naozaj sú z toho ľudia zmätení - pre deti to vraj nie je a dospelí sa môžu cítiť divne ísť pozerať príbeh o Legu