@M1on sorry @Blackfish ale Sapkowski říkal že hry nemají s knížkou nic společného takže si s tím můžou dělat co chtějí a docela rád bych zkusil nějak podpořit Nilfgaard :)
@Blackfish no Sapkowski to říkal ne já :) ani jim s tim prej nepomáhal a řekl že mají svých nápadů dost...ale jak si třeba volil ty v zaklínači ? a využil jsi importovaní savu z jedničky ?
no, původně ne, protože jsem smazal savy z jedničky, pak jsem to dohrál znova jak jsem chtěl. a importoval. sice se mi nelíbilo, kam něco vedlo ale zase jsem si ve dvojce nějak poradil.
@DanielSvatoš @Blackfish import savov z I - aký je rozdiel ? pokračuješ z I. dielu do II., alebo musiš začinať od začiatku ? (myslim že lepšie pokračovať, nech je celý príbeh v 1kuse
@Alef_peAlef když importuješ savy do dvojky tak hr bude ovlivněná tvými činy- třeba já se dal na stranu řádu a tak ke mě byli ve dvojce kamarádský a pokecáš si s velmistrem kterej je od tý doby tvůj kámoš- jinak tam není
@Blackfish aha, dík, btw, takže tá Might & Magic X bude mať pohyb ozaj jak v Dungeon Master1 ? :roll::spike::wall: no velká škoda, nepochopitelné, proč se tak rozhodli :/ najma ked uš v M&M 6-8, ( 9 ) fungoval a zvládali 3d pohyb úplne neobmedzene po celej, doslovne celej mape, a dalo sa ísť a dostat sa doslova aj na "vrcholky hor",
(tiežť vrchy a strechy domov a palacov, a na dno propastí a dungeonov, (a tušim aj na dno mora, a morskich roklin)
najlepšie by bolo, keby sa vrátili k možnostiam plne 3d pohybu po mape, jako bolo v MM 6, 8 (najlepšie v dieloch, kde bolo možné aj lítání, bud kuzlom, alebo s drakmi :-P:3eyed:
Tak po tom čo ste tu všetci vychvaľovali Witchera som si to stiahol, combat mi veľmi nechutí ale inak to je fajn. Rozhodol som sa zachrániť laboratórium a potom na tej scénke na moste to Geralt nejak ľutoval.. A asi mi unikla sex scéna s nejakou ženou ktorú som zachránil pred banditmi. Mali sme sa stretnúť pri mlyne ale ja som cestou šiel splniť jeden Q a nejak sa to natiahlo, možno ešte zajtra bude čakať pri mylne :D uvidíme. Príjemne ma prekvapil možnosť cz dabingu a tituliek. Je tam nejaká možnosť rýchleho cestovania alebo nejaký kôň? Lebo tie Q su stále dookola chodiť hore dole a vážne je to nudné a pomalé na pešo :D
Ok takže som prešiel AC Black Fags. Najhoršia záverečná misia z celej série zatiaľ, najhorší koniec celkovo či už v minulosti alebo v reálnom svete. Príbeh sa totálne od smrti Desmonda neposunul. Hlavne že už je DLC s černochom z tohto dielu. Som viac sklamaný ako z Revelations.
@Gorgloj tjn lode boli super aj keď mňa to potom už nebavilo veľmi :/ a príbeh otrasný no :D hlavne som si strašne plietol mená a osoby, všetci mi tam pripadali rovnakí.
Tak po nějakých 5-6 hodinách hraní Might&Magic X Legacy musim říct, že to je skvělá hra. Jsem rád, že jsem překonal počáteční nechuť (první lokace moc nápaditá není) a špatnej dojem z early access.
@JoeGyry Ani se ti nedivim, já to kvůli pochodování taky zabalil(mluvim o zaklínači 1).Nejhorší je, když jdeš do lokace pro quest, přejdeš přes celou "mapu" do jiný lokace a tam si vzpomeneš, že u toho questu jsi měl ještě něco udělat.
@Blackfish To jo, ale vůbec mě to neuchvátilo.Debilní quest s odposlouchávání rozhovoru a "hejbající se zonou" tam byl minimálně 10x.Příběh už nevim ani jakej byl (akorat si pamatuju, že byl neslanej nemastnej).Kecání s důležitýma historickýma osobama USA, jako kdyby ste seděli vedle sebe ve školní lavici.Příroda mě bavila asi 10 minut, pak to byla otrava a nutný zlo dostat se z bodu A do bodu B.Takový ty blbinky pro spestření jako lovení, karavany, obchodování mě vůbec nezajímaly kromě námořních misí.
Komentáře
@Blackfish ale Sapkowski říkal že hry nemají s knížkou nic společného takže si s tím můžou dělat co chtějí a docela rád bych zkusil nějak podpořit Nilfgaard :)
(myslim že lepšie pokračovať, nech je celý príbeh v 1kuse
(takže so sejvmi sa nadviaže plynule príbeh, z I do II. :-k :anxious:
:idea: a tak isto by to mohli spravit aj v III., nech pokračuje príbeh z II.
http://witcher.wikia.com/wiki/Decision_Checklist
btw, takže tá Might & Magic X bude mať pohyb ozaj jak v Dungeon Master1 ? :roll: :spike: :wall: no velká škoda, nepochopitelné, proč se tak rozhodli :/
najma ked uš v M&M 6-8, ( 9 ) fungoval a zvládali 3d pohyb úplne neobmedzene po celej, doslovne celej mape, a dalo sa ísť a dostat sa doslova aj na "vrcholky hor",
(tiežť vrchy a strechy domov a palacov, a na dno propastí a dungeonov, (a tušim aj na dno mora, a morskich roklin)
najlepšie by bolo, keby sa vrátili k možnostiam plne 3d pohybu po mape, jako bolo v MM 6, 8
(najlepšie v dieloch, kde bolo možné aj lítání, bud kuzlom, alebo s drakmi
:-P :3eyed:
A asi mi unikla sex scéna s nejakou ženou ktorú som zachránil pred banditmi. Mali sme sa stretnúť pri mlyne ale ja som cestou šiel splniť jeden Q a nejak sa to natiahlo, možno ešte zajtra bude čakať pri mylne :D uvidíme.
Príjemne ma prekvapil možnosť cz dabingu a tituliek. Je tam nejaká možnosť rýchleho cestovania alebo nejaký kôň? Lebo tie Q su stále dookola chodiť hore dole a vážne je to nudné a pomalé na pešo :D
Musím přiznat, že se mi líbí jak zvládli lodě, ale jinak samotný příběh nic moc.