@Thorar To slovo som si musel vygoogliť. @M1on tak Žigmund vládol aj v Uhorsku aj keď ho tu veľmi radi nemali. U Vás ho nemali radi za koncil v Kostnici že? V hre teda budú 2 frakcie Žigmund a Václav? Škoda že to neposunuli o pár rokov dopredu, obdobie Husitských vojen by bolo tiež zaujímavé, aj keď tam by ten boj na vozovej hradbe nebol asi taký akčný, no možno o tom zaujímavejší.
Koukám, že jsem o Kingdom Come ani nemusel začít mluvit sám :) Hodně na to spoléhám dílem proto, že jedním z designerů je můj velký kamarád a podle toho, co vím ze zákulisí, to má obrovský potenciál.
Tak já to beru za hotovou věc, že Zikmund v tom byl trochu neprávem... Koncil nebyl o Husovi, za takovéto názory se běžně nepálilo, církev měla mnohem větší problémy. ... no a demonstrovat sílu občas přinese ovoce... no Hus byl zrovna po ruce, no.
No dobytí, čekám, že ve trojce se sever, jako vždy ubrání. I přes všechny klacky co mu budou házet pod nohy neschopní vojevůdci anebo lože čarodějek tak bude další Sodden. Tvůrci to tak prostě udělají kvůli sapkowskému. Záleží, jakou roli v tom bude mít Geralt.
Komentáře
@M1on tak Žigmund vládol aj v Uhorsku aj keď ho tu veľmi radi nemali. U Vás ho nemali radi za koncil v Kostnici že?
V hre teda budú 2 frakcie Žigmund a Václav? Škoda že to neposunuli o pár rokov dopredu, obdobie Husitských vojen by bolo tiež zaujímavé, aj keď tam by ten boj na vozovej hradbe nebol asi taký akčný, no možno o tom zaujímavejší.
A s tím Zikmundem je to možná neprávem, protože mu dal jenom glejt na cestu tam.
... no a demonstrovat sílu občas přinese ovoce... no Hus byl zrovna po ruce, no.
a sú tam aj iné možné zakončenia ? (po politickej linke), jaké :king:
( napr. protektorát,/vazalstvo,/kolonie, alebo Konfederácia (Spojené štáty,královstvá.. severansko-niilfgaardské, a pod. )