Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
19192949697172

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @M1on nemam to ted nainstalovany, v praci mam pomalej net a hraju tu jen adventury :-)
  • @Thorar v praci se nehraje v praci se pracuje :D
  • upraveno 26. prosince 2013
    @M1on Zkusil jsem singl a trochu mi to laguje, ale jde to.
    Jak ti může lagovat single?
    @M1on No tak si nastav nizsi detaily a bude to ok, ne? :-)
  • @Thorar no mam ze začátku v poho jak jich začne na mě nabíhat 15+ zombie tak to trochu cuká ale pořád to jde ovládat :-)
  • @M1on tak treba skusit hrát len tahové hry - strategie (jako napr.Panzer Generals, SteelPanthers, Heroses M&M.., ) :twisted: :-)
  • @Alef_peAlef Už hraju heartstone a mě pochvíli tenhle typ her nudí chybí tam ta akční složka :)
  • @JoeGyry Radši mi řekni jestli sis stáhl left 4 dead 2 =D
  • @Alef_peAlef Na steamu byla akce
  • btw., kde sa dá normálne stiahnut (full-verzia) tá Might & Magic X. ? ?? :-P :anxious:
    @Alef_peAlef plná hra ještě není, je jen early access, třeba na steamu nebo torrentech, to snad najdeš.
  • Takže dnes bol v Hearthstone reset rankov takže som stratil svoj rank 9 :( a keďže každý ma teraz rank 25 nemám šancu proti hráčom ktorý maju decky plné Legendary/Epic kariet :D. Dnes miv aréne padol prvý Epic - Ice Block na mága, veľmi slušné.

Nehrával niekto z Vás to Star Wars MMORPG? Kamarát mi tvrdí že je to zadarmo ale určite v tom bude nejaký háčik ako napr. v Aione free hrači nemôžu využívať trade aukciu a poštu :D. Z videí na yt to vyzerá na celkom zlú grafiku ale na tej mi veľmi nezáleží, som obrovský fanúšik SW tak mi skôr ide o príbeh/gameplay. Skúšali ste to niekto? :)
    upraveno 10. ledna 2014
    @JoeGyry SWTOR jsem hrál od začátku. Teď je sice zdarma, ale je tam plno omezení skoro na všechno, je to jako hrát demo. Na vyzkoušení dobrý, ale pokud bys chtěl hrát dýl, lepší si předplatit.
    Jestli ti jde o příběh, tak ten má SWTOR skvělej. Každá classa má svůj, tvoje posádka má své příběhy. V tomhle jsem si tu hru užíval. Vlastně jsem to bral jako singlovku a hrál kvůli dialogům a příběhu.
  • @Thorar takže takto free sa to nedá hrať ani ako "single player"? Lebo sme to chceli skúsiť s kamošmi, sme 4 (to je tuším full grupa na Flashpoint)nejde nám o end game pvp alebo pve. Skôr na niečo čo budeme hrať cez leto :), ale takto sme hrali aj spomínaný Aion a to sa nedalo hrať s free obmedzeniami ani čo sa týka levelovania.
  • @Thorar tak ten Item Equipping je zlý pre free hráčov. Crew skill netuším ako je dôležitý. Začo si hrával alebo ešte hrávaš?
    @JoeGyry crew skill je hodne dulezitej pokud chces craftit nebo vydelavat zlataky. Jo s omezenim na equip to je zly.

Vyzkousel jsem vsechny classy, ale nejvic me bavil Bounty Hunter, ten mel podle me nejlepsi pribeh a pak Trooper, ten mel zase skvele partaky :-)
  • já rozjel Linegae 2 na dktechu :D naposled jsem tam hrál před 8 lety
  • @Thorar hmm tak to je škoda :/ ale pozerám že aj keby som si to upgradol na tu 2 úroveň o veľa nepostúpim :D.
    Ešte ťa trocha teda vyspovedám :D, chceli sme to hrať 4 kamoši ale potom neviem ako to je s príbehom. Každý z nás chcel hrať inú classu čiže by sme asi ani neštartovali v rovnakej oblasti, odkedy sa dá expiť "spoločne"?
    A všimol som si že pre questovaní je dosť veľká váha prisudzovaná rozhodnutiam v dialógoch, napr svetle a temné body. Ak by sme teda expili všetci 4 kto by rozhodoval o týchto veciach? Každý sám alebo by leader grupy rozhodol za všetkých?
    @JoeGyry Startovní planety má každá frakce dvě, takže záleží jaké classy budete hrát. Jediové mají společnou, trooper/smuggler společnou a stejně tak u impéria. Ale zaručeně se potkáte na 10. levelu na imperial/republic fleet což je základna/centrum pro celou frakci.

jak je to ve skupině s rozhodováním nevim, netušim. Já to jel solo jak jsem psal :-)
  • @Thorar hmm a ako to je s lootom? Je to rozdelené na classy napr helma len pre troopera alebo je to napr heavy armor helma a heavy armor môžu používať viaceré classy. Alebo ak napr padne meč môže ho používať aj Guardian aj Shadow aj ked sú to rozdielne povolania?
    upraveno 11. ledna 2014
    klasika light/medium/heavy pokud to ta classa umi, muzes to obleknout. Spis pak zalezi na statech, např. jedi guardian a trooper mohou heavy, ale kazdy ma jinou prioritu statu. Nektere predmety maji omezeni na light/dark.
  • upraveno 13. ledna 2014
    @JoeGyry Čo sa týka rozhodovania o dialógoch v skupinke tak je to riešené tak, že si každý vyberie svoju možnosť, a potom na pozadí sa pre každého hráča vygeneruje náhodné číslo a ten čo má najvyššie, tak jeho rozhodnutie sa použije. Každý ale dostane Light side/Dark side body podľa toho, ktorú možnosť si zvolil.
  • Inak celkovo SW:TOR je super, odkedy som začal pracovať tak už na to nemám veľa času, ale ak by ste hrali, tak by som sa rád pripojil potom. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.