@JoeGyry ..páčia sa mi takéto hry,/príbehy, kde je na výber z 2 a viac možností (pripomína mi to už staršiu knižnú edíciu "Vyber-si-vlastné dobrodružstvo" ;:) podobne je to napr.aj v Zaklinacovi (jakopc-hre, ted uš nevim, či Witcher I, alebo II.) pre tích, co to ešte nehráli, al. nepoznajú, dám len malý tip : je tam 1 príhoda s drakom, rozmyslite si dobre, a radšej ho nezabijajte :-$:-P:-)
@JoeGyry Tak ono je to udělaný tak, že auto vezmeš jídlo = chlap ti to na konci vyčítá auto odmítneš jídlo skupina si ho vezme za tebe(i když s tím neshoulasíš) = chlap ti to na konci (nejspíš taky) bude vyčítat.Takže si myslim že akorát ovlivnujěš postoj ostatních vůči tobě.Hra si jede podle svého vesele dál
Komentáře
a co z toho vyplýva, pre dej, jak sa dalej odvíja ? ;p
..páčia sa mi takéto hry,/príbehy, kde je na výber z 2 a viac možností (pripomína mi to už staršiu knižnú edíciu "Vyber-si-vlastné dobrodružstvo" ;:)
podobne je to napr.aj v Zaklinacovi (jakopc-hre, ted uš nevim, či Witcher I, alebo II.)
pre tích, co to ešte nehráli, al. nepoznajú, dám len malý tip : je tam 1 príhoda s drakom, rozmyslite si dobre, a radšej ho nezabijajte :-$ :-P :-)
auto odmítneš jídlo skupina si ho vezme za tebe(i když s tím neshoulasíš) = chlap ti to na konci (nejspíš taky) bude vyčítat.Takže si myslim že akorát ovlivnujěš postoj ostatních vůči tobě.Hra si jede podle svého vesele dál
fables (Mýty) v češtině tak mi to kdyžtak pošlete do pm
tvůj postup vypadá zajímavě a stímhle stylem tě Kenny mile překvapí na statku/mlíkárna? :twisted:
a má to aj nejaký štatstnejší konec ? :p :twisted: =D
jo, nějak to servery nestíhaly, byl velký zájem :-)