Měla jsem vždycky pocit, že Herkules byl taková liška podšitá, ale tady je to chodící hora svalů, která moc rozumu nepobrala (tímto se omlouvám herci).
Včera jsem byla v kině na Walteru Mittym a jeho tajném životě a lidi, pokud na Vánoce chcete zajít na pohodový film, tak tohle je trefa do černého. Jenom upozorňuju, že pokud máte děti, tak je tentokrát nechte doma, je to komedie o plnění snů pro zaměstnané dospěláky ;-)
Až na to, že Marcus je strašný rejža a natočil vlastně Pathfinder č.2. Takový český Zdeněk Troška. Momoa se to rozhodně hodil stejně dobře jako Arnold, ale tu veškeré klady nového Conana končí (až na kostýmy, ty si Nispel vždy pohlídal).
@Montezuma3 Aha, preto :D Takže sadol... Nuž, nevidel som všetky filmy, aby som to mohol ohodnotiť, ale mne prišiel ako taký typický amerikánsky režisér. Indiana Jones (lebka) bol nápaditý a zaujímavý, dokonca vtipný. Za to palec hore. To je práve ten prípad, kedy sa kiksy dajú ignorovať ak sú vyvážené zaujímavosťou a vtipom. Vojna svetov... Nu... V pohode... Z tej si veľa nepamätám. Určite to nie je zlý režisér (veď je možno najznámejší), len štýl mi moc nesedí.
Komentáře
Já se tak těším!
Nuž, nevidel som všetky filmy, aby som to mohol ohodnotiť, ale mne prišiel ako taký typický amerikánsky režisér. Indiana Jones (lebka) bol nápaditý a zaujímavý, dokonca vtipný. Za to palec hore. To je práve ten prípad, kedy sa kiksy dajú ignorovať ak sú vyvážené zaujímavosťou a vtipom. Vojna svetov... Nu... V pohode... Z tej si veľa nepamätám. Určite to nie je zlý režisér (veď je možno najznámejší), len štýl mi moc nesedí.