Ahoj, vzpomínám si, že kdysi dávno sem někdo hodil odkaz na výbornou troll diskuzi pod předraženým krémem, myslíte, že je možné to ještě někde dohledat? :) /edit/ už to mám, sry za spam :)
@Thorar Nevím, proč tam někdo z našich musí letět. Krejčíř už tam je, tak ať to odbude on. Vzhledem k stavu naší republiky by byla kondolence od uprchlého zločince mnohem výstižnější než jakýkoli premiér :-D
@Nevada soukromý rozhovor u zapnutých mikrofonů a v práci, kde nereprezentují jen sebe. Nejde se na ně koukat jako na obyčejné lidi co si kecaj někde v hospodě.
Co mě na tom ale nasralo nejvíc, byla ta arogance "já to zaplatim", protože nevěřim ani na vteřinu že myslel svou peněženku.
Ti dva jsou hlavně blbci, že si neohlídali to, že vedou soukromý rozhovor u mikrofonu, i když si mysleli, že vypnutého. Když u něj sedím, tak si zkontroluju, že je opravdu vypnutej, než začnu klábosit.
Komentáře
/edit/ už to mám, sry za spam :)
Co mě na tom ale nasralo nejvíc, byla ta arogance "já to zaplatim", protože nevěřim ani na vteřinu že myslel svou peněženku.
Když u něj sedím, tak si zkontroluju, že je opravdu vypnutej, než začnu klábosit.