@Thorar hmm jenže já ani nedohrál jeda ani dva (potom co jsem si přečet jak to dopadne ani nemam chuť:D).No ale ten Fallout 1.5 Ressurection bych mol zkusit
@M1on Když jsem začínal s BG (asi 13 let zpět) tak jsem měl výhodu že jsem znal pravidla AD&D z živého hraní s lidma, nejsou nijak složitá, ale neznat je, asi by mě to taky odradilo. O to víc bych ale teď měl tu snahu se do hry ponořit, když je to legenda svého žánru :-) stejně jako Fallout, ale ten je se svým S.P.E.C.I.A.L. systémem o dost jednodušší :-)
@M1on veľmi :) príbeh je fakt super, potom napíš rozhodnutia ktoré si robil. Ak ťa to zaujalo skús Wolf Among Us je to od tej istej spoločnosti a príbeh je z komixového Fables (niečo ako Once Upon a Time)
@JoeGyry Už jsem taky po tom pošilhával a prví epizodu mam za sebou. Rozhodnutí nemůžu si vzpomenout jaký tam byli, ale kdyby si mi dal na výběr tak ti to řeknu :-)
Tak jsem si našel ve statiskách ve hře podle kterých to sesmolil Na Hershela jsem byl upřímnej (snažil jsem se :twisted: )Zachránit Shawna Zastal jsem se Kennyho Dal jsem Iren zbraň Zachránil jsem Carley
@M1on tak to ja som ich zabil oboch, a jedlo som tiež ukradol. Inak ked dohráš všetky epizódy Season 1 tak si stiahni Walking Dead 300 days, je to vlastne prvých 300 dní apokalypsy z pohľadu iných postáv. A ak som to dobre pochopil na zásade tvojich rozhodnutí sa na konci dozvieš ktoré z týchto postáv stretneš v Season 2 a ktoré nie.
Komentáře
hlavně čeština kde v BG1 v deniku neni napsanej hlavni ukol (prepnuti do anglictiny ten ukol tam je)
nebo ve skupině ala kotor nebo dragon age
Rozhodnutí nemůžu si vzpomenout jaký tam byli, ale kdyby si mi dal na výběr tak ti to řeknu :-)
Na Hershela jsem byl upřímnej
(snažil jsem se :twisted: )Zachránit Shawna
Zastal jsem se Kennyho
Dal jsem Iren zbraň
Zachránil jsem Carley
Dneska VGX dočkáme se novýho traileru na zaklínače?
hra založena na seriálu ne na knihách
http://games.tiscali.cz/oznameni/telltale-games-chystaji-novou-hru-podle-game-of-thrones-64813
http://games.tiscali.cz/oznameni/gearbox-a-telltale-oznamili-epizodicke-tales-from-the-borderlands-64809