Takže som začal pozerať Firefly (úplne perfektné), zatiaľ som však videl len jednu časť a som veľmi zmätený :D. Priečinok mi ukazuje 14 častí, imdb ukazuje 14 častí, no na imdb je prvá časť The Train Job a moja prvá časť sa volá Serenity. Train Job mam ako ep. 2. Rovnako aj film kde hraju všetci herci z Firefly sa volá Serenity, no na imdb sa aj 11 časť volá Serenity. Vie mi niekto vysvetliť kde sa stala chyba? ^^ Prvá časť mi pripadala ako typická prvá časť: predstavovanie postáv a uvedenie do deja, takže nechápem pozrel som si vlastne film alebo to takto poprehadzované má byť?
@Nevada okey presne tak to je poukladané takže super. Film nasleduje po seriály? Alebo nejak výrazne nenadväzuje na koniec? Lebo viem že seriál bol zrušený tak film mal byť náhradou za druhú sériu?
Kdysi jsem viděl film Serenity a přišlo mi to úplně na hlavu. Proto jsem seriál Firefly hodně dlouho odkládal, až teprve tenhle podzim mě k tomu dotlačil kamarád a musím říct, že jsem nelitoval. I když závěrečný film to stále nerehabilitovalo, tak spolu s Battlestar Galactica se to vyhouplo mezi nejzajímavější SF seriály.
Takže v Misfits hraje Ellie Kendrick, a je tam úplne krásna. Ale keď hraje Meeru v GoT vyzerá ako 14 ročný chlapec ktorý si nie je istý svojím pohlavím. Prečo to robia?
@Tom to nie je ani v Misfits tam hraje elektrikárku :), nosí tam jednoduchý drdol ale je aj tak veľmi atraktívna, v knihe sa Meera páčila Theonovi a Bran sa do nej zaľúbil, no v seriály vyzerá otrasne. Ja len nechápem prečo v GoT z pekných dievčat (Sopie, Ellie) robia tie veci z obrazovky.
Komentáře
Nějaké teorie?
Prvá časť mi pripadala ako typická prvá časť: predstavovanie postáv a uvedenie do deja, takže nechápem pozrel som si vlastne film alebo to takto poprehadzované má byť?