Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Jinak mě krom Hry o trůny napadají už jen "Panákové šachy - pohádková Green Fairy Absint edition" a tradiční karetní hry pro tři a více hráčů, u kterých můžete prohrát i svoje trenýrky.
@Montezuma3 V Pze prý otevřeli dráhy na curling, můžeš si skočit zametat.
inač jak v Čechach, tak aj na Slovensku vyšli vedomostne hry - Junior, Europa, Svet ..no a my u nas mame Slovensko a v CZ sa mi zda že je vedomostna hra o Česku. Aspon u nas to ma ako taký uspech. Niektore otazky na kartičkach su fakt zabite
@M1on Nakonec jsem nevybírala, ale jen jsem na rozkaz koupila.
https://www.google.sk/search?q=terry+crews+old+spice,+pictures&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=gXXSUv65Auby7AbJ8YHgBg&ved=0CCgQsAQ&biw=1708&bih=765&dpr=0.8
hľadám skutočný (originálny) názov a autora knihy, ktorú si pamätám ako Vek obchodníkov. Sci-fi napísané v 60. rokoch, tipujem že anglické alebo americké. Svet ovládajú korporácie, dve veľké reklamné agentúry bojujú o zákazky, je povolené zabíjať v prípade biznisu a podobne. drevenný prsteň predstavuje obrovskú hodnotu.
ak to niekomu niečo hovorí, bol by som vďačný za hinty.
Je to ono?
(nj vidiš, také clasiky sa neodhadzujú do antikvariatu, za pár halierov ;)