Sandor Clegane: "(Bratrská) láska Horu přenáší." Gregor Clegane: "V tom bude zakopanej pes." Ramsay Bolton: "Až na (kostní) dřeň!" Aerys II: "Prosíme rodiče, aby nedávali mladistvým do rukou ostré předměty, mohlo by dojít k vážnému úrazu s následkem smrti" Braavoská banka: "Kdo šetří, má za tři"
Gregor Clegane:(vyslovováno před bojem) S chutí do toho a půl je hotovo. Tywin Lannister: Slyšte mně srát. Selyse Florent: Jednou to bude plnovous. Hodor: Hodor Tyrelové: Lezeme do prdele Baratheonové: Naše je ožralost.
Mimochodem, teď mě napadá, název topicu... má to něco společného s písní z mého oblíbeného filmu? Co Heavy, přiznej se. Words, words, words, I'm so sick of words ..
Stark/Eddard: illyn is commin´ Rob: Lannisters reggard is commin´ Bran: Ground is commin´/Every1 Xept me is commin´ Sansa: Abusers are commin´ Arya: kill sooner than boobs is comin´ Jon: Cave sex is comin´
Oberyn/Lysa/Ollena/Tyenne/majster Cressen - "Na to vem jed." Gregor Clegane - "Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva." Jaqen - "Jeden nikdy neví..." Syrio/Faceless men - "Danse macabre." Jojen/Bran - "To se mi snad zdá!"
Wyman Manderly - "Já už s nima nějak vypeču." Sandor Clegane - "Neštěkám, koušu." "Jsem muž dvou tváří." Bloodraven - "Hned se na to mrknu." Janos Slynt/Rickard Karstark/Ned - "Dám na to krk."
Renly - "Aj pekný aj múdry som." Mistr Aemon Targaryen - "Nemohu se na to dívat." Margaery - "A hlavně s úsměvem." Baelish - “But I will wear my heart upon my sleeve. For daws to peck at. I am not what I am.” Nebo cokoliv jiného, co Iago vypustí z úst. Ti dva jsou jak dvojčata.
Komentáře
Gregor Clegane: "V tom bude zakopanej pes."
Ramsay Bolton: "Až na (kostní) dřeň!"
Aerys II: "Prosíme rodiče, aby nedávali mladistvým do rukou ostré předměty, mohlo by dojít k vážnému úrazu s následkem smrti"
Braavoská banka: "Kdo šetří, má za tři"
Arya: "Die B!tch! Die!"
Tywin Lannister: Slyšte mně srát.
Selyse Florent: Jednou to bude plnovous.
Hodor: Hodor
Tyrelové: Lezeme do prdele
Baratheonové: Naše je ožralost.
Words, words, words,
I'm so sick of words
..
Rob: Lannisters reggard is commin´
Bran: Ground is commin´/Every1 Xept me is commin´
Sansa: Abusers are commin´
Arya: kill sooner than boobs is comin´
Jon: Cave sex is comin´
Oberyn/Lysa/Ollena/Tyenne/majster Cressen - "Na to vem jed."
Gregor Clegane - "Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva."
Jaqen - "Jeden nikdy neví..."
Syrio/Faceless men - "Danse macabre."
Jojen/Bran - "To se mi snad zdá!"
Mně by se ještě líbilo "Tywin ante portas.".
Sandor Clegane - "Neštěkám, koušu." "Jsem muž dvou tváří."
Bloodraven - "Hned se na to mrknu."
Janos Slynt/Rickard Karstark/Ned - "Dám na to krk."
Mám sen - I Have a Dream.
A Branovi dáme "I believe I can fly.".
Euron - "It's the eye of the tiger."
Mistr Aemon Targaryen - "Nemohu se na to dívat."
Margaery - "A hlavně s úsměvem."
Baelish - “But I will wear my heart upon my sleeve. For daws to peck at. I am not what I am.” Nebo cokoliv jiného, co Iago vypustí z úst. Ti dva jsou jak dvojčata.