@MissUtahraptor Na nového Doktora si myslíš zvykneš. Je to sympaťák a dětina a zkrátka mimoň. Doporučuju s tím speciálem chvilku počkat, protože tam znova bude desátý Doktor a to ti asi teď moc nepomůže =D Připrav se ale na to, že to teď bude spíš o časových paradoxech než o cestování v čase a prostoru. Pátá a šestá série mě úplně nenadchly, sedmá je lepší, i když celkově byla špatně vygradovaná (každý druhý díl jako by chtěl být finále série).
@MissUtahraptor On problém není ani tak na straně Matta Smithe, ale scénáristů (teda hlavně Moffata). Příliš se snažili odstřihnout se od prvních čtyř sérií, až to hraničí s ignorací. Doktora třeba i po tom, co ho z toho dřív měla dostat Rose (a Donna), pořád trápí vina - čili jako by jeho vývoj předtím neexistoval. Smith je naopak v téhle situaci velká opora seriálu.
Takže včera jsem se konečně dostala k výročnímu speciálu Doctora Who a rozhodně dávám palec nahoru. Moffat si neodpustil některé scénáristické berličky a začátek byl pro něj typicky zmatený, ale celkově nevidím důvod, proč by se divákům kromě těch nejcyničtějších fanoušků neměl tenhle speciál líbit. Je to milostný dopis dlouhodobým divákům (aniž by se to příliš rušilo ty, kdo o původním seriálu nic nevědí), obsahuje spoustu humoru a trochu temnějších témat (Moffat jako by konečně slyšel fanoušky, co si už roky stěžují na jeho zbytečnou snahu o temnější tón seriálu) a hlavně je to silný díl sám o sobě. Trio Doktorů má navíc úžasnou chemii a hlavní postavu tvůrci konečně někam směřovali.
@MissUtahraptor Nemrzí mě to. Její příběh byl uzavřený. Opravdu nerada to říkám, ale to samé platí pro desátého Doktora. Strašně ráda jsem Tennanta v té roli zase viděla a je (znova) božanský, ale rozhodně se nedá říct, že by se to bez něj dějově neobešlo.
@M1on Executive producer Michael Bay :wall::roll::evil: Takže to bude šablona od HBO a do toho kopa nesmyslných efektů které sice jsou úplně k ničemu, ale rádoby skvěle vypadají... A možná ještě nějaký ten megarobot aby na to někdo koukal
Komentáře
=D
@MissUtahraptor Nemrzí mě to. Její příběh byl uzavřený. Opravdu nerada to říkám, ale to samé platí pro desátého Doktora. Strašně ráda jsem Tennanta v té roli zase viděla a je (znova) božanský, ale rozhodně se nedá říct, že by se to bez něj dějově neobešlo.
http://www.serialzone.cz/clanek/2702-nejlepsi-vanocni-darek-sherlock/
@M1on Guvernér konečně začíná být ten komiksový magor a ne ten "nepochopený chudáček" z minulé řady :twisted: