@Hildegarda:D Jo tohle video, já už se lek že je řeč o "Jiném" MLP videu které tu kdysi bylo nahráno a ze kterého většině poníkomilů vstávaly vlasy na hlavě hrůzou. =D
@JoeGyry@heavy_head mno, myslim, že tak zle na tom tá herdekg-baba nebude, vobec nebude otlkaná :-), o co je ukrátená v 1 ohlade, o to menší problém bude mať napr. s nejakými pouličnými zlodejmi,vytržníkmi, a pod. - však jako videt, na nej, kdo by si aj dovolil neco posmešne prehodiť,uškrnúť, alebo trochu špatne sa pozreť, tomu zavalí,takú, že mu stena na druhej strane ulice dá druhú :twisted::spike:=D
To mi pripomína asi jedinú vtipnú scénku z jednej paródie ako tam boli akčné preteky na kárach napriahnutým ťažnými volmi. Išli desne pomalya tak akčne tam reval "Jeď, dostaň je!" A potom ešte zboku ukázali, ako ich na voze predbehli dvaja, čo šli peši.
@Hildegarda Viděl jsem, moc vtipné mi to nepřijde, spíš to něco vypovídá o jejich gramotnosti... Přeci jenom, také jsme do slepé mapy kreslili státy U.S.A a takováhle katastrofa to nebyla. Nevíš náhodou kde ten výzkum prováděli? (střední škola / základka / průměrné ghetto / průměrní pracující občané / cokoli jiného)
Komentáře
http://www.lokaltv.sk/animoterapia-ponik/522/3
=D
www.youtube.com/watch?v=ELkQq8npGEM