"XXX: Na nesprávným místě, v nesprávnej čas. Neber si to osobně. YYY: To si myslíš ty. Včera jsem šu.al tvou ženu. XXX: Jak víš, že to byla moje žena? YYY:Říkala, že její muž je velkej čů.ák a nosí klobouk. XXX: Na to, že máš na kahánku, seš fakt tvrdej chlap. YYY: Včera s tvou starou to bylo horší.
"Znáš příběh o princezně, které princ umřel v bitvě? Nepřátelský princ dobyl hrad, našel princeznu a znásilnil ji. O několik měsíců později je těhotná... ale s kým? Je to buď dítě jejího nepřítele, muže, který jí zabil manžela a znásilnil ji... v tom případě zabije sebe i dítě. Nebo je to dítě jejího prince. Jediná věc, která jí po něm zbyla, část z něj pořád živá v bezpečí uvnitř ní... v tom případě... Ale jak to může vědět, dokud nebude příliš pozdě? Jak to může vědět, dokud se dítě nenarodí a nepodívá se mu do očí?"
Komentáře
"Nevině,..advokát to posral."
"XXX: Na nesprávným místě, v nesprávnej čas. Neber si to osobně.
YYY: To si myslíš ty. Včera jsem šu.al tvou ženu.
XXX: Jak víš, že to byla moje žena?
YYY:Říkala, že její muž je velkej čů.ák a nosí klobouk.
XXX: Na to, že máš na kahánku, seš fakt tvrdej chlap.
YYY: Včera s tvou starou to bylo horší.
"Znáš příběh o princezně, které princ umřel v bitvě? Nepřátelský princ dobyl hrad, našel princeznu a znásilnil ji. O několik měsíců později je těhotná... ale s kým? Je to buď dítě jejího nepřítele, muže, který jí zabil manžela a znásilnil ji... v tom případě zabije sebe i dítě. Nebo je to dítě jejího prince. Jediná věc, která jí po něm zbyla, část z něj pořád živá v bezpečí uvnitř ní... v tom případě... Ale jak to může vědět, dokud nebude příliš pozdě? Jak to může vědět, dokud se dítě nenarodí a nepodívá se mu do očí?"