@Ashnobe Myslím si o něm že jsem ho ještě neviděl, ale jestli někdo nebo něco (už zase) odkrouhlo Castiela tak ho stejně někdo oživí jako v každé sérii.
Mě se České století líbí a příjde mě zajímavý. Mohlo by být více akčnější, ale to byl asi účel aby to bylo hodně konverzační. Hlavní přínos vidím v tom, že se na to kouknou i lidi co je historie až tak moc nezajímá a třeba si o tom budou chtít něco zjistit ( protože zatím to není moc vysvětlující). Jen mě u posledního dílu přišlo, že tam mohlo být více o vlastních přípravách atentátu ( ten díl se téměř mohl jmenovat něco jako - budoucí řešení německého problému ). Myslím že obecně plusem jsou herci třeba Trojan v roli Moravce a Dlouhý jako jeho zástupce hodně dobrý. Jinak co jsem zahlídnul v Český televizi, tak upoutávky zvládli výborně asi jsem lepší u ČT neviděl.
Sledujete niekto South Park? Najnovšia časť paroduje Game of Thrones a aj nasledujúca nadväzuje dokonca sa volá A Song Of Ass and Fire. Veľmi ma pobavilo keď jedna z postáv zomrela a Randy na to povedal: You cant die! Everyone one loves you! Pripomenulo mi to SMS od maminy ked si prečítala ako Ned zomrel :D. Poprípade vtipné bolo keď chlapci nevedeli ako ďalej a zamýšľali sa, čo by urobili postavy v GoT keby nevedeli nájsť východisko ako oni, a zrazu strih na posteľovú scénu. Ak by ste si to chceli pozrieť tak na www.southparkstudios.com je to v HD a dajú sa nastaviť ang titulky.
V neděli jsem se zděšením zjistila, že výroční speciál Doctora Who má být už v sobotu a tak jsem se narychlo dala do dohánění neshlédnutého. Už hodinu sedím nad čtvrtým dílem páté série a nevím- nevím. Asi je toho moc najednou- fungl nová znělka a úvodní titulky, divná TARDIS, zelený šroubovák a jedenáctý Doctor oscilující mezi "To nějak půjde." a "Dejte mi zpátky ty předešlé dva!!!". Upřímně doufám, že se to šupem změní, nebo začnu až příliš přemýšlet nad tím, co všechno je špatně, když se na každou scénu se společnicí (Amy a tenhle díl i River) těším víc, jak na hlavní hlavní postavu... :(
@MissUtahraptor A jedeš na Who con? Brácha je ještě nerozhodl, jestli půjde radši na érsoft anebo na who con, a tak možná dostanu lístek, pokud se mi ho podaří přesvědčit o výjimečnosti střílení po druhých plastovými kuličkami. To bys mě potom třeba mohla navštívit v Brně Brníčku a popovídat mi o dinosaurech :-)
Dobrá správa pre fanúšikov Marvelu alebo komixov: Netflix robí 4 seriály o superhrdinoch (vraj to nebude tak otrasné ako Agents of Shield) konkrétne: Daredevil (získali práva od Sony alebo kto urobil tu strašnú vec s Benom), Luke Cage (černoch - silný, koža tvrdšia ako oceľ), Iron Fist (číňan karate a podobne) a Jessica Jones (lieta je silná odolná taký slabší odvar Supermana). Čo je zaujímave je že títo superhrdinovia su viac menej "street level" nepatria pod SHIELD (teda myslím že momentálne Avengers vedie Luke Cage ale to je jedno), ich príbehy su temnejšie bojuju hlavne proti mafii (snáď aj seriál sa bude tohto pridržiavať). Myslím že všetci boli v sérii Heroes for hire - ak ste mali problém s gangstrami zavolali ste, oni prišli a vymlátili to. Pracovali viac s obyčajnými ľudmi nie na úrovni - zachraňujeme Zem pred votrelcami ale skôr - pomstíme tvojho otca, ktorého zabila mafia. Budú to 4 osobitné seriály a ak budú úspešné ma sa udiať aj filmový crossover (týchto štyroch postáv).
@MissUtahraptor NJ, měla jsem úplně stejný pocit. Jako bych se začala dívat na úplně jiný seriál, u kterého jsem si ani po několika dílech nebyla jistá, jestli ho chci sledovat. Matt Smith si mě po čase získal, Amy ale zrovna moc ne (kromě jednoho dílu, kde je trochu paradoxně opravdu hodně). Moffat se moc snaží zdůraznit temné tóny a věci občas řeší, jak se mu zrovna hodí... "just because".
Komentáře
Vypadá to pěkně, až na to že jsem doktora předoktoroval takže už mě teďkon neba.
Na začátku, jak se o tom zmínil Beneš, tak jsem to vůbec nechápal.
Beneš: A víš ty co mi řekl?
Ak by ste si to chceli pozrieť tak na www.southparkstudios.com je to v HD a dajú sa nastaviť ang titulky.
http://www.csfd.cz/novinky/3427-drsny-preacher-do-party-s-walking-dead/
Už hodinu sedím nad čtvrtým dílem páté série a nevím- nevím. Asi je toho moc najednou- fungl nová znělka a úvodní titulky, divná TARDIS, zelený šroubovák a jedenáctý Doctor oscilující mezi "To nějak půjde." a "Dejte mi zpátky ty předešlé dva!!!". Upřímně doufám, že se to šupem změní, nebo začnu až příliš přemýšlet nad tím, co všechno je špatně, když se na každou scénu se společnicí (Amy a tenhle díl i River) těším víc, jak na hlavní hlavní postavu... :(
Čo je zaujímave je že títo superhrdinovia su viac menej "street level" nepatria pod SHIELD (teda myslím že momentálne Avengers vedie Luke Cage ale to je jedno), ich príbehy su temnejšie bojuju hlavne proti mafii (snáď aj seriál sa bude tohto pridržiavať). Myslím že všetci boli v sérii Heroes for hire - ak ste mali problém s gangstrami zavolali ste, oni prišli a vymlátili to. Pracovali viac s obyčajnými ľudmi nie na úrovni - zachraňujeme Zem pred votrelcami ale skôr - pomstíme tvojho otca, ktorého zabila mafia. Budú to 4 osobitné seriály a ak budú úspešné ma sa udiať aj filmový crossover (týchto štyroch postáv).