Hlavně v republice se knihovnictví vyučuje na x VŠ a každá nabírá desítky studentů. I kdyby jich polovinu povyhazovali, tak jich bude pořád moc. A není to problém jen knihovníků, že.
@Hildegarda Třeba ví, že trh práce ji bude ignorovat ( pokud neví tak je velká naivka ).Studuje (třeba, je to jenom příklad neukamenjte mě prosím =D ) kvůli tomu, že je to lehčí studium, než technické, lékařské obory a takhle to studuje docela dost lidí.Máme spoustu humanistů, kterým nelze najím práci a berou pozice středoškoláků. :-| .Myslim ,že to takhle v budoucnu pude dál dokud nedojde k změně.
@M1on Tak niektori to studuju aj preto, ze ich to bavi, ale nemyslia na buducnost a na to, ze to hobby ich akosi neuzivi. U nas je napr taka riaditelka kniznice vyslovene politicka fcia. Nemas sancu sa tam prepchat.
aono to polonium sa vobec dostalo do mody, v poslednej 1-2 dekádach, ale je len pre "vyvoleních" :twisted: (takže ozaj aj Arafata.. ) nj, je ho málo, vzácne, tak majú ho len rusi, fsb, a Mossad.. :king:
@Michelle@M1on@Hildegarda atd - heh, raz som videl neco podobné, Bc-larku s názvom a témou "Teoria ranneho vstavania", od nejakého maldíka, kt. ...bol na fakulte pedagogiky a andragogiky (co sice tušim co može byť ?, ale radšej nechcem ani vedet =D ) ;D :/
@JoeGyry jeje čím dál tím líp =D ..ale ted ma napadlo, ted nejde ani tak o tie pseudohumanitné dívčinky (a občas chlapci, ale menej), ale -- co tí vedoucí práce, konzultanti ? ? si vezmite, že takýmto témam pre tieto písačky sa venujú ludia s PíejčDí stupnom a titulom (a ten spolupodpísaný pod tú "trollerku má tie PhD. dokonca až 2, rôzne.. ) .. :roll::wall::-# ..to celé je tiež také vysávanie kasy, parazitovanie v systéme, rozpočtovom, síce ne také zjavné, a "hlučné", "preslávené", jako napr. u cigánov, práve naopak, úplne nenápadné, ale o to možno ešte škodlivejšie.. myslím, že celoplošné školné, v nejakej rozumnej sume a výške, by to celé velice rychle vyriešilo a "zostrihalo" :twisted:8-)
@M1on Nebo to studují, protože věří, že práce v jejich oboru může přinést něco dobrého společnosti a změnit svět k lepšímu :oops: (Jo, jsem potrefená husa, která by asi technický obor nevystudovala bez učení zpaměti)
@Depresor Tak ona by z toho mohla být zajímavá práce, kdyby se rozebraly do podrobna důvody volby/vzniku přezdívky (nejen třeba ve wow, ale celkově), ale byla by to práce spíš pro psychologa. (Myslím tím např. faktory ovlivňující vznik přezdívek - neoblíbené dítě dostane zesměšňující apod.) (Nečetla jsem tu práci, jen jsem ji prolétla, takže nemohu moc soudit)
@Everett_Young:twisted: obchod, trh s organy je už obsadený, (a tvrdo hájený..) btw., som zvedavý, čo budú robiť tie mafie, kosovsk.albánci, a pod., ked sa začnú vo vačšom pestovať z kmeňovích (referenčních,/alebo pacientovích vlastních kmenovích) buniek.. =D
@Tom heh, jaký rozdiel v postoji k týmto 2 ..oblastiam.. a pritom, OVSEM, sa až tak od seba nelíšia, takmer vobec.. (resp., jako kde, jako kedy, jako u koho..)
Komentáře
tak ale toto je už kvalitná bc
..ale ted ma napadlo, ted nejde ani tak o tie pseudohumanitné dívčinky (a občas chlapci, ale menej), ale -- co tí vedoucí práce, konzultanti ? ?
si vezmite, že takýmto témam pre tieto písačky sa venujú ludia s PíejčDí stupnom a titulom (a ten spolupodpísaný pod tú "trollerku má tie PhD. dokonca až 2, rôzne.. ) ..
:roll: :wall: :-#
..to celé je tiež také vysávanie kasy, parazitovanie v systéme, rozpočtovom, síce ne také zjavné, a "hlučné", "preslávené", jako napr. u cigánov, práve naopak, úplne nenápadné, ale o to možno ešte škodlivejšie..
myslím, že celoplošné školné, v nejakej rozumnej sume a výške, by to celé velice rychle vyriešilo a "zostrihalo" :twisted: 8-)
(Jo, jsem potrefená husa, která by asi technický obor nevystudovala bez učení zpaměti)
(Nečetla jsem tu práci, jen jsem ji prolétla, takže nemohu moc soudit)
Podnikání je fajn. Musíš najít něco co tě fakt vezme za srdce :)
btw., som zvedavý, čo budú robiť tie mafie, kosovsk.albánci, a pod., ked sa začnú vo vačšom pestovať z kmeňovích (referenčních,/alebo pacientovích vlastních kmenovích) buniek.. =D
@Tom heh, jaký rozdiel v postoji k týmto 2 ..oblastiam.. a pritom, OVSEM, sa až tak od seba nelíšia, takmer vobec.. (resp., jako kde, jako kedy, jako u koho..)
Při menších zdrojích bych spíše doporučoval racketeering.