TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1169170172174175362

Komentáře

• nevíte kdy začíná druhá série Vikings ?
  • @Hildegarda A bude to příběh Tedovy manželky co dělala těch devět let než se poznali =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Krisa Tretím dielom mi Dolník prestáva vadiť, herecký výkon sa mierne zlepšil a tie desne sukničkárske obkecy sa tiež zmenšili. Okrem toho to už naberá rýchlejší spád. Stále sa divím, čo chcú 22 epizód robiť, no nechám sa prekvapiť. Baví ma to. A dokonca som si ani nevšimol, že aj tu menia titlecarty - v druhej tam bola Striebrenka (z akej rozprávky vôbec je?), ktorú som si nevšimol a myslel som, že na to zabudli. A použili Pentlochňapa alebo ako sa to stvorenie volalo. Keby toho Jabberwocka (alebo čo... Páni, Lewis Carol si vedel vymyslieť mená...) už neodkrágľovali skrze Jaqline, tak aj toho tam mohli dať.

A štvú ma s Maleficent. Ak sa zrovna objaví v príbehu, tak len ako drak/duch/hlas/spomenutie. Tá herečka čo ju hrala tú jednu scénu bola skvelá, chcem zistiť, čo je zač ten jej jednorožec a vôbec - dejovú linku Rúženky by ešte mohli troška pošťuchať.

S tým Henrym si ma normálne presvedčila. :D Ale na to tvorcovia nemajú žalúdok.

Inak ten spin-off HIMYM vyzerá ako zaujímavosť, ak to budú robiť tí istí a ešte k tomu niekto nápomocný, a aspoň raz za čas si tam dá niekto z pôvodného Cameo a stále to bude vtipné a energické. Ale ak to má byť len preťahovačka s mladšou krvou... Toho sa desím. Ja HIMYM milujem, takže by mi roztiahnutie vôbec nevadilo. Mne sa štýl humoru toho seriálu proste páči. Napríklad aj v terajšej časti: "...na to, že som bol až tretia voľba" "Vlastne som bol až devaity" a vôbec ako sa tam dopĺňali pri tej akcii. Najviac sa mi páčila Robinina vec.
    upraveno 31. října 2013
    upraveno 31. října 2013
    @Krisa Ten prízvuk mi mierne lezie na nervy, ale sem tam je vtipný. A ako som videl jedno video, tak evidentne aj ostatný cast ma z toho srandičky :D

Ad Maleficent: Tak ona to nie je komparzistka? Takže výhovorka jedna padla - nech mi z nej ukážu viac :evil:
    @Krisa Nemôžem to nájsť. Našiel som len toto, ale tam sa asi smejú z čohosi iného a nie z jeho Ľof

• HIMYF ma byt toceny zo zenskeho pohladu a s uplne odlisnou partiou. Spolocny ma byt akurat podnik, kde chlascu :)
    @Hildegarda No pochybujem, že HIMYM bolo komedické a HIMYF bude akčný horor. Myslel som proste to, že by to mohlo zdieľať podobný štýl humoru, hoc aj z iného uhla.

@Krisa Dúfam, že si to nepochopila nesprávne :D
  • @Hildegarda Takže by to mělo být něco jako Sex ve městě? :twisted: Mno, každopádně jeden z mnoha seriálů, které si nechám ujít.
  • How I met your father? Prosím nie, prosím.
    @M1on To je hezké :). Hlavně ten visutý most :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
  • @Thorar myslela som dalsi z mnozstva spin-offov, ktore sa v poslednom case na nas vyvalili
  • The events of Marvel's "Thor: The Dark World" spill into "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D." in a new episode November 19! Get the first details: http://bit.ly/1f94FX0
    Včerejší díl Sanitky musel nasrat nejen záchranáře i policajty :-D Fakt síla co tam předváděj.
  • @Thorar No tak, musíš brát že se takhle doopravdy nikdo nechová, že ovčan vezme že je to čistá fikce v uniformách reality :D
  • upraveno 2. listopadu 2013
    @Thorar nesleduji to ale zajímá mě co se tam stalo ?
  • @DanielSvatoš Primář záchranky si vzal služební SUV, aby stihl párty svých exspolužáků, měl promile v žíle, jel na majáky, roztřískal se o jiný auto, protiřidiče se snažil uplatit, a vůbec se choval jako lobotomický pacient a ne jako vysokoškolák.
  • @Tom a jak do toho zapadají policisté ?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 2. listopadu 2013
    @DanielSvatoš to bylo více scének od směšného zatýkání dealera, přes absurdní výslech po úplatnou zásahovku, to se musí vidět...

Co mě ale pobavilo bylo jak jezdí doktor a záchranka odděleně, tak doktor přijel později a oni prostě čekali před barákem, s cigárem si ještě z něho dělaj srandu jak přijel pozdě a teprve pak děsně akčně běží zachránit život. To oni sami nemohli mezitím zachraňovat, zjistit situaci, podat pomoc podle svých možností a schopností?
  • @DanielSvatoš to se zase týkalo linky drogového bosse, ke kterému přišla urna, vzala si úplatek, dala mu deset minut a pak mu vtrhla do baráku, dle už ale nebyl :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.