@Krisa Tretím dielom mi Dolník prestáva vadiť, herecký výkon sa mierne zlepšil a tie desne sukničkárske obkecy sa tiež zmenšili. Okrem toho to už naberá rýchlejší spád. Stále sa divím, čo chcú 22 epizód robiť, no nechám sa prekvapiť. Baví ma to. A dokonca som si ani nevšimol, že aj tu menia titlecarty - v druhej tam bola Striebrenka (z akej rozprávky vôbec je?), ktorú som si nevšimol a myslel som, že na to zabudli. A použili Pentlochňapa alebo ako sa to stvorenie volalo. Keby toho Jabberwocka (alebo čo... Páni, Lewis Carol si vedel vymyslieť mená...) už neodkrágľovali skrze Jaqline, tak aj toho tam mohli dať.
A štvú ma s Maleficent. Ak sa zrovna objaví v príbehu, tak len ako drak/duch/hlas/spomenutie. Tá herečka čo ju hrala tú jednu scénu bola skvelá, chcem zistiť, čo je zač ten jej jednorožec a vôbec - dejovú linku Rúženky by ešte mohli troška pošťuchať.
S tým Henrym si ma normálne presvedčila. :D Ale na to tvorcovia nemajú žalúdok.
********** Inak ten spin-off HIMYM vyzerá ako zaujímavosť, ak to budú robiť tí istí a ešte k tomu niekto nápomocný, a aspoň raz za čas si tam dá niekto z pôvodného Cameo a stále to bude vtipné a energické. Ale ak to má byť len preťahovačka s mladšou krvou... Toho sa desím. Ja HIMYM milujem, takže by mi roztiahnutie vôbec nevadilo. Mne sa štýl humoru toho seriálu proste páči. Napríklad aj v terajšej časti: "...na to, že som bol až tretia voľba" "Vlastne som bol až devaity" a vôbec ako sa tam dopĺňali pri tej akcii. Najviac sa mi páčila Robinina vec.
@Hildegarda No pochybujem, že HIMYM bolo komedické a HIMYF bude akčný horor. Myslel som proste to, že by to mohlo zdieľať podobný štýl humoru, hoc aj z iného uhla.
The events of Marvel's "Thor: The Dark World" spill into "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D." in a new episode November 19! Get the first details: http://bit.ly/1f94FX0
@DanielSvatoš Primář záchranky si vzal služební SUV, aby stihl párty svých exspolužáků, měl promile v žíle, jel na majáky, roztřískal se o jiný auto, protiřidiče se snažil uplatit, a vůbec se choval jako lobotomický pacient a ne jako vysokoškolák.
@DanielSvatoš to bylo více scének od směšného zatýkání dealera, přes absurdní výslech po úplatnou zásahovku, to se musí vidět...
Co mě ale pobavilo bylo jak jezdí doktor a záchranka odděleně, tak doktor přijel později a oni prostě čekali před barákem, s cigárem si ještě z něho dělaj srandu jak přijel pozdě a teprve pak děsně akčně běží zachránit život. To oni sami nemohli mezitím zachraňovat, zjistit situaci, podat pomoc podle svých možností a schopností?
@DanielSvatoš to se zase týkalo linky drogového bosse, ke kterému přišla urna, vzala si úplatek, dala mu deset minut a pak mu vtrhla do baráku, dle už ale nebyl :D
Komentáře
A štvú ma s Maleficent. Ak sa zrovna objaví v príbehu, tak len ako drak/duch/hlas/spomenutie. Tá herečka čo ju hrala tú jednu scénu bola skvelá, chcem zistiť, čo je zač ten jej jednorožec a vôbec - dejovú linku Rúženky by ešte mohli troška pošťuchať.
S tým Henrym si ma normálne presvedčila. :D Ale na to tvorcovia nemajú žalúdok.
Inak ten spin-off HIMYM vyzerá ako zaujímavosť, ak to budú robiť tí istí a ešte k tomu niekto nápomocný, a aspoň raz za čas si tam dá niekto z pôvodného Cameo a stále to bude vtipné a energické. Ale ak to má byť len preťahovačka s mladšou krvou... Toho sa desím. Ja HIMYM milujem, takže by mi roztiahnutie vôbec nevadilo. Mne sa štýl humoru toho seriálu proste páči. Napríklad aj v terajšej časti: "...na to, že som bol až tretia voľba" "Vlastne som bol až devaity" a vôbec ako sa tam dopĺňali pri tej akcii. Najviac sa mi páčila Robinina vec.
Ad Maleficent: Tak ona to nie je komparzistka? Takže výhovorka jedna padla - nech mi z nej ukážu viac :evil:
@Krisa Dúfam, že si to nepochopila nesprávne :D
Co mě ale pobavilo bylo jak jezdí doktor a záchranka odděleně, tak doktor přijel později a oni prostě čekali před barákem, s cigárem si ještě z něho dělaj srandu jak přijel pozdě a teprve pak děsně akčně běží zachránit život. To oni sami nemohli mezitím zachraňovat, zjistit situaci, podat pomoc podle svých možností a schopností?