Teda musím říct, že The Originals (spin-off upírskejch deníků) mě fakt bavěj. Mám rád Klause a Elijaha, v TVD je dost upozadili a tady se fakt můžou rozvíjet jejich postavy i bez teen romance.
@Hildegarda Já s Misfits skončil na začátku čtvrté série, protože mi přišla naprosto strašná, rozhodl jsem se je dál nesledovat, má to cenu, jsou nové díly lepší?
4. séria je príšerná, ale prvá časť 5. série bola dobrá, keď tak to pozrite. Ono príbehovo sa asi nič nestalo čo by nevysvetlili v úvode, takže Vám nič neujde :D
Once Upon a Time 3x05 Perfektná časť :D Hook má priam rétorický hlas. Páčilo sa mi, ako na konci vyslovil Jolly Roger.
Kto si myslíte, že je "Ten druhý" v klietke? Prvý, kto ma napadol, bol Rampel, ale o tom pochybujem. Možno to môže byť aj nejaký ten Arielin milý, čím by vysvetlili jej možnú cestu do Neverlandu (ak sa tam vôbec zjaví).
@Branislav_Gepeto Kapitán Jones!!! Přiznám se, že já mám favorita jasného :oops:
Rampelník je jasná volba, proto pochybuju, že tam bude on. Princ Erik je zajímavý nápad. Mě napadl mrtvý brácha (páka na Hooka) nebo Robin Hood (páka na Reginu)...jsem zvědavá, kdo to teda nakonec bude :)
Komentáře
http://www.stream2watch.me/live-tv/bbc-1-live-stream
@Hildegarda úú, tak to idem na to :)
Perfektná časť :D Hook má priam rétorický hlas. Páčilo sa mi, ako na konci vyslovil Jolly Roger.
Kto si myslíte, že je "Ten druhý" v klietke? Prvý, kto ma napadol, bol Rampel, ale o tom pochybujem. Možno to môže byť aj nejaký ten Arielin milý, čím by vysvetlili jej možnú cestu do Neverlandu (ak sa tam vôbec zjaví).
Rampelník je jasná volba, proto pochybuju, že tam bude on. Princ Erik je zajímavý nápad. Mě napadl mrtvý brácha (páka na Hooka) nebo Robin Hood (páka na Reginu)...jsem zvědavá, kdo to teda nakonec bude :)