Stuart Alan Jones While Aiden Gillen is now more famous to folks for his portrayal of Little Finger on Game of Thrones, we first crushed on him when he was Stuart Alan Jones in the UK (superior) version of Queer as Folk. Sure, he's a dick most of the time. But there has to be a reason why everyone loves him and his lesbian friends wanted to have his baby. Right?
Takže po dvou dílech třetí řady American Horror Story... stihli se věnovat tématům čarodějnictví, vúdú, mučení, zohavení, nekromancie, hrdince-černé vdově, hromadnému znásilnění a nesmrtelnosti. Možná přijde i zombie =D Pro hororové fanoušky solidní nášup.
Čím dál víc se mi líbí The Blacklist. Sice mi trochu brnká na nervy, že dělají z většiny FBI prvotřídní idioty a postavy jsou dost stereotypní, ale na druhou stranu se mi líbí, že (aspoň zatím) neváhají a věnují se i ústřední lince.
@M1on On byl každý z nich svým způsobem zajímavý. Eccleston byl drsný jako správný válečný veterán a trochu arogantní, Tennant vědátor a romantický geek, Smith je zase dětina a větší mimozemšťan, než kdy oba předchozí mohli doufat :D
Capaldi bude oficiální dvanáctou inkarnací Doktora. Zároveň by ale měl být poslední, protože jednou inkarnací by podle všeho měl být i John Hurt. Ještě ale dodám, že těch třináct povolených inkarnací bylo pravidlo civilizace Pánů času. Doktor se jako poslední z nich tím pravidlem nutně řídit nemusí. Ani si nemyslím, že na konci doopravdy umře, protože Doctor Who je přece jenom pořad (i) pro děti, nic ve stylu HBO nebo Showtime.
Komentáře
While Aiden Gillen is now more famous to folks for his portrayal of Little Finger on Game of Thrones, we first crushed on him when he was Stuart Alan Jones in the UK (superior) version of Queer as Folk. Sure, he's a dick most of the time. But there has to be a reason why everyone loves him and his lesbian friends wanted to have his baby. Right?
:D Geniální popis :D
Čím dál víc se mi líbí The Blacklist. Sice mi trochu brnká na nervy, že dělají z většiny FBI prvotřídní idioty a postavy jsou dost stereotypní, ale na druhou stranu se mi líbí, že (aspoň zatím) neváhají a věnují se i ústřední lince.
http://insidetv.ew.com/2013/10/25/trailer-richard-madden-klondike/