@brbr já vynechala polovinu sedmé a celou osmou sérii, kterou jsem vzdala po dvou nebo třech prvních dílech, devátá řada mi zatím nepřijde až tak hrozná jako ty předešlé dvě.
@Hildegarda jéj, sa máš, :-P vraj je to najma o efektních obrazoch z kozmu, Zeme, a pohladoch z výšky, a do hlbky :-) heh, by sa mohla aj hlava zatočit ;:D) =D
@brbr No, dívala jsem se ještě na wiki (nechtělo se mi to číst celé atd.) a tam psali, že to je datum v Americe, tudíž v GB by to mělo být o fous dřív. :dance:
@M1on Teď jich mám šest běžících (AHS, Agents of S.H.I.E.L.D., Downton, Supernatural, OuaT, OuaTiW), jeden mi skončil cca. předminulý týden, ale pořád čekám na titulky (Whitechapel) a u jednoho jsem o sérii pozadu (Dragons: Riders of Berk; plus jsem si postahovala výše navrhované Peaky Blinders a počítám s nimi tak za čtrnáct dní).
V listopadu začíná MLP, Ripper Street teď v pondělí a tak nějak dlouhodobě mám rozkoukané Clone Wars a Doctora Who.
Komentáře
Dnes idem po 100 rokoch do kina na Gravity, tak nie som odkazana na serialy. Jupiii :)
heh, by sa mohla aj hlava zatočit ;:D) =D
Kino si užij!
(A mně do té doby bude stačit těch pět, šest jiných seriálů, co budu mít rozkoukáno. :D)
V listopadu začíná MLP, Ripper Street teď v pondělí a tak nějak dlouhodobě mám rozkoukané Clone Wars a Doctora Who.
Jinak, já jsem si koncem prázdnin vsugerovala, že Sherlock začíná 29. září, takže jakékoliv jiné datum je zklamáním.
Ripper Str. už v pondělí, jo? Super, aspoň něco.