@MissUtahraptor No, no, no... Není nad to v sobotu ráno (u mě je ráno asi tak 6:30-7:00) vstát, připravit si snídani a po dalším dementním týdnu ve škole se u něčeho pořádně zasmát :-)
@Everett_Young Tak to Ti závidím. U mě je osm hodin minimum a popravdě si nevzpomínám, kdy naposled jsem se probudila "svěží a vyspalá" a to dokážu prospat třeba půl dne. :)
@Alef_peAlef No, ono když se "probereš" a stěží se postavíš na nohy, dopotácíš se nanejvýš na hajzl a zpět, a upadneš na další dvě, tři hodiny do tvrdého nevědomí... to se ty hodiny pak nasčítají. ;)
Niekto v sobotu a nedeľu vstáva o pól siedmej a celkom dobrovoľne? Už som o tom počul, ale považoval som to za legendu... Také tie ako Narnia, Gandalf... :D
Ja som lenivý, ja sa plazím z postele slimáčim tempom tak po dvanástej a to som ešte ospalý :D Viem, že to nie je zdravé, ale tak mne sa tak dobre sníva.
ad Downton - souhlas s flankerem, Sibyl chybí. Ale chápu, že pro posun postavy Toma to bylo dobrý řešení. Mimochodem, je někde článek, kde by dobře vysvětlili ten WTF začátek 4. řady?
Jo a pro ty, co mají rádi seriály z právnického prostředí, vřele doporučuju Suits. Byl jsem te'd nemocnej a dal si to pěkně v zátahu. Taková cool Ally McBeal s vysokou kadencí filmových hlášek :-)
možno sa to tu riešilo, ak nie tak mám tip pre všekých čo majú radi skvelé seriály z BBC. Teraz niečo medzi Ripper Street a Downton Abbey (to druhé iba dobou samozrejme). Peaky Blinders - fakt, veľmi veľmi dobré!
Komentáře
V SOBOTU RÁNO vstávat v takovou AMORÁLNÍ hodinu?! 8-O
6-7 hodin spánku je pro mě akorát a spát do desíti nebo jedenácti hodin, to bych nemohl. O půlnoci spinkat, nejdéle v 7 vstávat ;-)
Ja som lenivý, ja sa plazím z postele slimáčim tempom tak po dvanástej a to som ešte ospalý :D Viem, že to nie je zdravé, ale tak mne sa tak dobre sníva.
Já věděla, že jsem normální! :other:
Jo a pro ty, co mají rádi seriály z právnického prostředí, vřele doporučuju Suits. Byl jsem te'd nemocnej a dal si to pěkně v zátahu. Taková cool Ally McBeal s vysokou kadencí filmových hlášek :-)
Tak moment- KDO Ti tam chybí?! :-?
Kouká někdo? Mám tomu dát ještě šanci? :-)
No já na to koukam, ale už to není ono no. Ani Violet už tak neperlí...
Peaky Blinders - fakt, veľmi veľmi dobré!
jj, mám v nejbližší době v plánu. Čekala jsem na odvysílání celé série a titulky (což už je).
@Tom
Americký?