TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1163164166168169362

Komentáře

• @M1on lebo sa tam zatiaľ nič nestalo.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Pozerá niekto Once Upon a Time in Wonderland?
    Podľa môjho názoru je to o triedu horšie než OUaT, herecké výkony nie zrovna najlepšie, irituje ma prízvuk hlavného aktéra (Blódy hel), tvorcovia asi nemajú utriedený rozdiel medzi ríšou a svetom - Je ten Azaghabád alebo čokoľvek súčasťou Wonderlandu, iba iná ríša, alebo je to úplne iný svet? A takisto by ma tam zaujímala časová os.

Na druhú stranu zaujímavé Intro (Aj keď tam mohli dať taký ten úvodný znak, neviem či v prvom dieli bol), skvelý soundtrack a miestami celkomvtipné.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Branislav_Gepeto Já jo. Srdcový kluk je brácha Kelly z Misfits, což je vidět dle obličeje (hlavně nosu) i přízvuku a asi jsem se do něj zamilovala =D
    upraveno 15. října 2013
    @Branislav_Gepeto Je to srdcový kluk - v mariášových kartách je eso, král, královna, svršek (měnič), spodek, ale v žolíkových je eso, král (K), dáma (královna, Q), kluk (J - dle toho mu doma říkáme Jeník).

Mě právě hrozně baví - jsem zvědavá, co provedl.
    @Krisa Ah ták, takže je to dobre, vy to tak po česky voláte.
  • @Krisa @Branislav_Gepeto Mně se první díl docela líbil- něco jako OuaT ze začátku. Akorát se bojím, že i tady budou v každé druhé větě/záběru/střípku příběhu omílat "the one true love is the most powerful thing"- třeba i v jiném znění- a udělají z toho další duhovou, stupidně naivní dobro propagující telenovelu. :(
  • Ja som vcera dala prvy diel Vicious. Taka pekna anglicka konverzacka, ale najkrajsi je tam Iwan :oops:
    @MissUtahraptor Ja ešte počkám na ďalšie diely. To, čo to môže zachrániť, by boli dômyselne spravené pretnutia s OUaT a hlavne flashbacky. V prvom dieli tie flashbacky pripomínali skôr takú rekapituláciu minulosti než vedľajší príbeh.

Lenže to by si vyžadovalo väčšiu hru s postavami. Napríklad že Kocúr je Kocúr v čižmách, ktorého ktosi zaklial, mohli by tam dať Aladina a tak. Na OUat bolo najlepšie práve to, že tam boli rôznorodé postavy, ktorých minulosť sa pomaly odkrývala. Takto neviem presne, čo chcú robiť takých 22 alebo koľko dielov.
  • @svoa00 Co já pochopil, tak tam Brodyho heroinem prolévali už během té operace.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
  • @brbr Pokud by to byla pravda (už bych se tomu ani nedivila v rámci toho, jak chtějí diváky pořád překvapovat, ani moc nedivila), tak ten seriál definitivně pohřbí. Saul je postava, které jsem už od první řady držela palce snad nejvíc, a Mandy Patinkin je obrovský sympaťák.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Díky. Právě jste mi potvrdili, že moje rozhodnutí zapomenout na Homeland bylo správné. Už druhá série byla dost děsná. Tohle měla být minisérie o maximálně 8 dílech.
  • upraveno 16. října 2013
    @svoa00 Právě proto, že je sympaťák :twisted: Někdo ten zrádce být musí.
    Mimochodem, osvěžte mi pamět s Dar Adalem. Jak to, že se najednou ocitnul Saulovi po boku, když se v druhé sérii jen mihnul (nebo se pletu?).
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Vysílání třetí série zkraje roku bylo plánováno hned od začátku, jestli si to dobře pamatuju. Původně dokonce hrozil i pozdější termín, protože to kolidovalo hlavně s natáčením Freemana.
  • @Nevada Překvapilo mě spíš, že bude i čtvrtá série, protože i Cumberbatch zdá se točí jako o život.
  • upraveno 17. října 2013
    @Krisa Sleepy Hollow, 5. díl: Už ho ta policajtka málem převlíkla, ještěže tam zkolabovalo to děcko :-)
  • American Horror Story Season 3 názory? :O
  • @JoeGyry První díl ok. Zdá se, že by se mi mohlo líbit víc, než druhá série (já byla ta, co ji haněla). Na druhý se chystám jen co dokoukám úterní Supernatural.
  • @MissUtahraptor Na Supernatural se (už několik let) pravidelně koukám vždy v sobotu ráno (kromě finálové epizody na kterou koukám hned po vydání) a pěkně mě se*e že ho vysílají v úterý, takže všichni už vědí co se stalo a já čekám až do soboty :evil:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.