Volby

upraveno 4. října 2014 v Rozličný pokec
Koho volit? Koho nevolit? a proč?
1131416181936

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @kermitek Kdyby sis přečetl diskuzi, tak tohle nenapíšeš.
  • @Thorar Ale jo napsal, proč by ne, já bych je taky nevolil ;)
    upraveno 14. října 2013
  • @Thorar Tu větu by asi nenapsal přiznávám, ale tobě by se to celé chtělo číst? :D
    @Gorgloj Já to celé četl, bohužel. Naštěstí to nebyla diskuze, jen vyjadřování stanovisek, takže se nebojím toho, že by ta "debata" u někoho změnila názor.
  • Asi budu volit dle kemítkovo výkřiku...a to jedinou stranu které členi nemají žádné napojení na KSČ...a to DSSS! :P
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Tom =D Boží, vzpomínám na hezké chvilky s Toikami.
  • upraveno 14. října 2013
    @Krisa Ty máš nějaké hezké chvilky z Toikami? Mě jednou na soutěži nějací moc vtipní místní pořadatelé do jedné zavřeli a mám z nich od té doby děsnou hrůzu :-)
  • @Krisa Jo tak. Tak to já jsem puťka, co nikdy takový koncerty moc neprožívala a za celý svůj život vypila tak pět půllitrů, takže takový zážitky bohužel moc nemám (anebo naštěstí?). Každopádně na mým prvním táboře, když mi bylo šest a s velkýma destetiletýma klukama jsme hráli hru a jeden z úkolů byl vypít co nejvíc vody. No a hádejte, kdo to schytal a mohl si vychutnat neomezené množství výborné železité vody ze hřbitova? :-D
  • @Alef_peAlef No když jsme ještě neměli pumpu, tak jsme tu vodu museli někde brát. No a hřbitov byl holt nejblíž, a tak jsme chodili tam, přestože to fakt bylo dost železitý :-)
    Já v toice nikdy nebyl, nikdy jsem nesebral odvahu.
  • @Thorar souhlas já byl jen v takový "otevřený raketě pro 5 lidí"
    @Thorar @M1on Srabi =D
    @Krisa Tak pro nás je to jednodušší, nám stačí křoví, strom, policejní auto =D
    @Thorar To je pravda, ale víš jak si perfektně zaposiluješ stehenní svaly, když se kroutíš a balancuješ, aby ses nikde ničeho nedotkl? =D
    @Krisa Já nemusim mít všechno :-D
    @Thorar To ale přicházíš o ten vítězoslavný pocit, když vyskakuješ z Toiky co nejdál, aniž by ses čehokoli dotkl a zkroutil se tak dokonale, aby ses hlavou nedotkl dveří ani ji nemusel strčit do pisoáru =D

Jo a stále nevím, koho budu volit :(
  • @Krisa tak ona mi stačila ta "raketa" když byla skoro prázdná tak se kejvala a když byla zase plná tak přetejkala.
    @Krisa ani po 19 stránkách tady této vysoce erudované diskuze nemáš jasno? 8-O
    @Thorar Ne, abych byla upřímná, tak mi moc nepomohla. Skoro uvažuji o vhození neplatného lístku...
  • @Krisa Pojď volit Piráty, víc než ti ostatní to podělat nemůžou a aspoň tam udělají pořádný bordel ;-)
    @Everett_Young U nich mám ale pocit, že to nemá smysl, protože nad 5% mít nebudou, ani kdyby se rozkrájeli...
    @Krisa Tak to hoď Svobodným, při příštích závodech ti za to budu mocně fandit až budeš pádlovat! :-D
  • upraveno 14. října 2013
    @Krisa Vem prázdnej papír, napiš na něj SSL a vhoď ho do urny
    @M1on Co je SSL? A chci to vůbec vědět?

@Thorar Abych si to nakonec ještě nehodila sama :D
  • @Krisa Teda beru zpět napiš tam SKL
    @M1on =D To mě taky napadlo!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.