Na co Wiki? Tady je to ideální ne? Přijde mi to domáčtější než všechny wikiny. Co se týče fóra, nechávám ho u ledu ;). Osobně na něm nemám v plánu oživovat a udržovat nějaké diskuze, zdejší diskuze mi přijde (alespoň v těchto mezidobích mezi knihami) ideální - forum je dost nespolehlivý. Ale třeba opravdu ožije se seriálem, to bych ho pak možná kapinku restrukturalizoval, aby měl serial dost prostoru.
Byla mnohem hezčí, já vim, na skinu se prej pracuje, tak snad bude brzo. Ale hlavní, proč jsem to dělal, byl, aby fachaly RSS, fungovaly avatary, oznámení apod., což se v poslední době nějak zhroutilo nebo to nešlo nikdy.
Hej všetkým! Beriem si Aryu, ale žiaľ začnem na nej robiť až cez víkend. Na druhú stranu, bude to špičková robota :-) 2 Heavy: načastejšie sa havrany vracaju na vladobodkakurekzavinacgmailbodkacom
ok, je tvá - a koukej si s ní pořádně vyhrát, Aryu by ti málokdo odpustil, šak je jedna z nejoblíbenějších...to není jako Sansa, kterou když někdo odflákne (zdravim heada), nikomu to nebude vadit ;)))
Komentáře
Beriem si Aryu, ale žiaľ začnem na nej robiť až cez víkend. Na druhú stranu, bude to špičková robota :-)
2 Heavy: načastejšie sa havrany vracaju na vladobodkakurekzavinacgmailbodkacom