Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
1679111269

Komentáře

• upraveno 12. dubna 2010
  • upraveno 12. dubna 2010
    druhé miesto je takiež pekné
  • upraveno 14. dubna 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. dubna 2010
    Fleret a kord jsou bodné zbraně jiného účelu a vzezření, než jak je popisovaná jehla.
  • upraveno 14. dubna 2010
    no - ještě si znova přečtu její popis
  • upraveno 22. dubna 2010
    upraveno 23. dubna 2010
    Nezapadaly by moc do reálií sěta Písně, přece jen kord je věc, která zapadá spíš do renesance a později (tak někdy od konce 15. století). BTW to, čemu se většinou říká kord, je ve skutečnosti rapír, kord je záležitost až tak přelomu 17./ a 18. století, a je to lehká civilní zbraň. Rapír je ještě stále relativně těžká zbraň, pozdější typ meče.
  • upraveno 30. dubna 2010
    upraveno 30. dubna 2010
  • upraveno 11. května 2010
  • upraveno 14. května 2010
    dobrý Varys by byl Stanley Tucci
  • upraveno 22. května 2010
    upraveno 22. května 2010
    To neni fér. Vrhne tam ty smutný voči jako ve videu a snad bych jí eště začal mít rád? :)
    na fotke vyzerá o desať rokov staršie ako vo videu.
    Má zajímavé rety.
  • upraveno 29. května 2010
    Já koukám dost smutně. Obsazení se mi zdálo úplně skvělý, ale těmahle změnama Dany a Catelyn to uplně kazí. Jestli bude jinej i Ned tak me asi trefi.
  • upraveno 29. května 2010
    O obsazení to tak úplně neni, rozhodně bych to na jeho základě nezatracoval. Ale jo, souhlas, Catelyn měla úplně super představitelku a ta náhražka je jedna velká neznámá, bohužel nemám ani pořádnou fotku, takže těžko soudit. Co se týče Dany, tam jsem ale hodně optimistickej, zdá se mi, že to by moh být i posun k lepšímu.
    upraveno 29. května 2010
    S Dany bych to udělal tak progresivně jako Cimrman s Hamletem.
  • upraveno 30. května 2010
  • upraveno 30. května 2010
    V prirode!
    upraveno 31. května 2010
    Hulili trávu :))
  • upraveno 8. června 2010
    Abych pravdu řekl, tak mě změny určitě nemrzí. Nějak jsem si nedovedl Ehle představit v pozdějších fázích jako utrápenou ženskou, která má na svých bedrech "bol celého světa" :) A to nemluvím o zombie-lyn (ačkoliv tam bohužel tv serie určitě nedojde). Takže mi nakonec Fairley vyhovuje ještě o trochu více než Ehle. A co se týče Dany, myslím, že je to dobrá volba. Navíc věřím HBO a jsem si jistý, že je Clarke na castingu přesvědčila o tom, že dovede Dany zahrát skvěle. Jinak by vybrána nebyla. Spíše se bojím nějakých případných dalších změn. Pevně doufám, že role Jaimeho, Cersei i Eddarda už nebudou přeobsazeny.
  • upraveno 8. června 2010
    Další přeobsazování nikdo nenaznačuje, tak snad ne. Naopak se čeká, že každým dnem musí už uniknout nějaká další jména. GRRM už začal napovídat, pro Samwella už vybíraj z dvou adeptů.
  • upraveno 9. června 2010
    Nikdo sice nenaznačuje, ale mám strach o Lenu. Její těhotenství a následné mateřství může být problém. Ano, jsou herečky, které to zvládají, ale na druhou stranu jsou i takové, kterým to přeroste přes hlavu a je s natáčením konec. A tak trochu paranoidně mám pořád strach o Seana Beana. Bylo řečeno, že ho museli velmi přemlouvat a finančně motivovat a jednání byla velmi složitá. Tak mám obavy, aby náhodou na poslední chvíli neodmítnul podepsat, respektive odstoupit od smlouvy či něco podobného. Protože nikdo z herců neměl smlouvy na celou sérii předtím než HBO schválilo pilot. Tak doufám, že Sean je i nadále součástí "posádky". Neda by mohlo zahrát mnoho lidí, ale Sean je strašné lákadlo pro některé diváky, z čehož plyne větší sledovanost pro HBO a tím pádem větší šance na natočení alespoň druhé série. Navíc, Nedova finální scéna bude mít ten správny dopad na diváky právě protože jej bude hrát slavný herec a každý kdo knížky nečetl bude předpokládat, že je ústřední postavou. A náhle...... :)
  • MIlMIl
    upraveno 10. června 2010
    to Molda: I každý kdo rozečetl Hru o trůny si bude myslet, že Ned je hlavní postava. :-)
  • upraveno 11. června 2010
    Abych řekl pravdu, jakkoli respektuji Seana Beana jako herce a s jeho výkony jsem většinou spokojený, nikdy mi do role Neda tak úplně nesedl. Kdyby ho náhodou přeobsadili, nebyl bych vlastně nijak zásadně zklamaný... Takový Daniel Day-Lewis, panečku... To by bylo jiné kafe :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.