TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1162163165167168362

Komentáře

• Nové video z Pkmn Origins. Je to vlastne 4 dielny seriál ktorý vznikol ako promo k najnovšej Pkmn hre. Celá vec vyšla pred 2 dňami v Jap. US premiera prvej časti je 15 novembra. A ja sa veľmi teším :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • caute vsetci.
    myslim, ze niekto tu kedysi davno pisal, ze sleduje survivor. teraz som si pozrel ultimatnu verziu heroes vs vilans, bolo to zaujimave, rad by som si pozrel este jednu seriu.. poradi mi niekto, ktora bola vyborna? idelane niektora z tych klasickych, nie z tych kde sa vratia stari hraci.

dik
  • Já to teda nebyl, ale náhodou jsem viděl jeden díl s Ruprtem a ten nebyl špatný. Vyhrála to pak celé myslím nějaká ženská, už podruhé (je to vůbec možné?).
    Když už reality show, tak jedině Vyvolení. To sledoval úplně každý, a kdo tvrdí, že ne, tak je sleduje dodnes. ;-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. října 2013
    @sarven
    Nesleduju, ale kamarád na podobný dotaz před časem odpovídal takhle:
    "Amazonie a Perlový ostrovy jsou velmi dobrý. První série - Borneo - ještě trpí tím, že je to schéma ještě oťukávali a je docela měkká k soutěžícím, Austrálie a Afrika jsou taky dobrý, Markézy a Thajsko výrazně slabší."
    Další radil ještě Čínu. Netuším jak je to s těmi účastníky.

reakce dotyčného:
    "Survivor Micronesia - Mam za sebou 10 dílů a jsem hrozně nadšenej,"
    a o pár dní později:
    "Přiznávám lehkou závislost na Survivorovi. Sjel jsem během chvilky Mikronésii, Perlové ostrovy a Cookovy ostrovy."

@heavy_head
    Nesledovala a nesleduju, na tom trvám, a jsem na to hrdá (když nepočítám těch pár minut, co jsem zahlédla, když jsem náhodně pobývala v místnosti, kde to sledoval někdo jiný) ;)
  • @sarven Já na Survivorovi ujíždím neskutečně a sledovala jsem to postupně od 1. řady, protože se tak vyvaruješ nejrůznějších spoilerů, protože jsou all star řady, který bývají povedený, takže ti je nejspíš někdo poradí a tam samozřejmě řeknou, ten a ten vyhrál tu a tu sérii :)
  • Survivor občas zahlédnu na Coolu. Nikdy jsem nesledoval ani Vyvolené ani Big Brother ani cokoliv jiné na tohle téma, prostoduchých jedinců si užiju dost i v normálním životě.
  • @nevada @sarven - diky. no videl som tu najhlavnejsiu all star asi - heroes vs villans, takze z tohto pohladu uz je asi vela prezradeneho. ale to neva. mne tak ani nejde o hlavneho vitaza, ako skor o diplomaciu, ktoru riesia.
    pripomina mi to moju oblubenu socialnu hru z vysokej skoly "mestecko palermo aka mafia"

v
  • @sarven z vysoké školy? pokud je to co si myslim jsme to hráli na základce
  • no ja som to hraval s kamosmi z VS na chatach. a velmi rad si to zahram aj teraz. zacina to ze mestecko spi, zobudia sa mafiani a zastrelia obcana.
    bavilo ma dokazovanie kto je a kto nie je mafian a analyzi udalosti
  • upraveno 9. října 2013
    @sarven Tak je to ono, ale už si pamatuju jenom to "město spí" a dál vim, že někdo někoho postřílí a zbytek nevim.
  • @Dreamer Už stahuju, jsem na to moc zvědavej.
  • @Dreamer Já si počkám na titulky, ale:
    NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!! :-o
  • @MissUtahraptor proč? :D mně to nepřišlo jako něco, co by mělo urážet moje estetické cítění...právě naopak.
  • @Dreamer Pokud to bylo jen na chvíli, taky nemám nic proti, ale první, co mě napadlo, byla trvalá změna outfitu a to NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! ;)
  • Včera večer jsem se podívala na první díl Sleepy Hollow a řekla jsem si, že další díly už ne. (A taky jsem se trochu bála, byla jsem doma sama, jen s krakeny a zlofenou :-). Dneska, za světla, už jsem trochu nahlodaná. Má to cenu sledovat?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @brbr Mě to baví - očekávala jsem od toho, že to bude zábavná jednouhouba a má očekávání to splnilo.
  • Tak dalsi diel Suits az bud rok :-?
  • @brbr Ved to je bud rok :)
    Na imdb este dovcera svietilo 8.10.2013
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    jo bud jako budouci? Pristi rok?
  • Takže, abych se vrátil ke hře o trůny. Copak říkáte na tohle :) Game of Bones...

http://io9.com/first-look-at-game-of-bones-the-x-rated-version-of-wes-1443984812
  • @Krisa Tak jsem viděla dva díly z nové série HIMYM a rychle jsem se v rámci prokrastinace vrátila zpátky ke Sleepy Hollow. Ale má to ten seriál mírně nahnuté, pokud se Crane převleče z historického mundůru, tak končím :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Zachraň život od ČT je fakt tristní :D
  • jak to že se nikdo nezmínil, že už jeden 4. řada The walking dead?
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.